Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 15.10.2024


Zkuste své vtipkování alespoň trochu omezit. Při dnešní Luně v Rybách na ně mohou přecitlivěle reagovat i lidé, kteří se jim jindy s chutí zasmějí.

Finační index: 64

Napjatý vztah mezi Venuší a Uranem vás vede k jednání, které byste jindy sami označili za nerozumné. Když se zamilujete, budete pálit všechny mosty.

Finační index: 98

Úvahy o tom, že byste si na placení měli pořídit chytré hodiny, jsou docela rozumné. Vyberete si takové, které vám vyhovují a navíc vám i sluší.16.10 - StředaKdyž vám tělo dává najevo únavu, měli byste to vzít vážně. V každém případě by bylo dobře, kdybyste se rozhodli, že večer zůstanete doma.

Finační index: 51

Luna z Ryb vám dává zvýšenou vnímavost a citlivost. Když se jenom trochu soustředíte na lidi kolem sebe, dokážete jim bezmála číst myšlenky.

Finační index: 68

Na lidi, kteří vám radí, co se máte doučit, abyste v životě uspěli, reagujete dost nevrle. Máte pocit, že jste zatím dokázali slušně uspět i bez nich.

Finační index: 62

Miláček, který má pocit, že se mu nevěnujete zdaleka tak, jak byste měli, se ve vás pokusí vzbudit pocit viny. Naštěstí si něco takového nepřipustíte.

Finační index: 86

Když se rozhodnete pro další životní změny, partnera s tím raději zatím neseznamujte. Zděšení, které by dal najevo, by rozhodně nebylo předstírané.

Finační index: 62

Veškerá náročná témata můžete bez obav otevřít jak v práci, tak doma. Člověk, který by vám vaše jednání vytknul, se dnes ve vašem okolí neobjeví.

Finační index: 73

Ke svému překvapení zjišťujete, že i vy se umíte chovat neobyčejně rafinovaně. Kdybyste chtěli, dokážete svým jednáním přimět k hádce celou firmu!

Finační index: 82

Venuše v napjatém vztahu s Uranem vám může přinést překvapení, s nímž zkušenosti nemáte. Zjistíte, že proti bláznivé lásce nejste ani vy imunní.

Finační index: 81

Člověk, který se na vás bude vytahovat, si zadělává na problém. Dáte mu jasně najevo, že on s bez vás neobejde, zatímco vy bez něj naprosto klidně.

Finační index: 94

Díky Luně, která sbírá neobyčejně harmonickou energii, dokážete jednat tak, aby vám každý naslouchal. Využijte této příležitosti ve vlastní prospěch!

Finační index: 74