Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 9.09.2024


Během dne je potřeba, abyste ve všem, co vám kdo říká, hledali a nacházeli druhou rovinu a skrytý smysl. Když ho odhalíte, jdete k úspěchu.

Finační index: 83

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, vás v tom, co se týká citů, nebývale rozpovídá. Partner konečně uslyší, že ho milujete!

Finační index: 86

Luna ze Štíra aktivuje spory, které jste dávno měli za vyřešené. Právě proto se do nich nesmíte nechat zatáhnout. Záhy by vás to hodně mrzelo.

Finační index: 78

Merkur, který se podruhé vrací do vašeho sektoru komunikace, vám dá odvahu promluvit tak, abyste uměli říct o to, co chcete. A taky se vám to podaří!

Finační index: 55

Především je potřeba, abyste se postavili oběma nohama na zem. Pomůže vám v tom Merkur, který ovlivňuje váš majetek a žádné úlety vám nedovolí.

Finační index: 88

O životní zkušenosti, které jste dosud nasbírali, se podělte s lidmi, kteří toto štěstí neměli. Přijmou je s nadšením a ještě za ně poděkují.

Finační index: 94

Přijdou výdaje, s nimiž jste nepočítali. Je vám sice jasné, že za ně nikdo nemůže, ale vaši náladu to přesto ovlivní hodně negativným způsobem.

Finační index: 78

Když vás kamarádi před někým nebo něčím varují, měli byste je brát vážně. Neříkají vám to proto, že by vás rádi neměli, ale proto, že vás rádi mají.

Finační index: 85

Ohledně financí se máte na co těšit. Hned ráno vám vrátí ten největší dluh kamarád. Pak už vám den bude přinášet jedno milé překvapení za druhým.

Finační index: 53

Merkur, který znovu vstupuje do Kozoroha, vám zásadně ulehčí situaci. Konečně zjistíte, co se opravdu děje, a dokážete na to správně zareagovat.

Finační index: 95

Pro jistotu se vyhýbejte alkoholu ve všech podobách. I když s tím nepočítáte, je možné, že si nakonec budete muset sednout za volant a někam jet.

Finační index: 93

Merkur, který se vrací do vašeho partnerského sektoru, vám ulehčí život. Všechny starosti, které jste dosud řešili sami, můžete nechat na partnerovi!

Finační index: 64