Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 12.09.2024


Při Luně v Kozorohu hrozí, že se tvrdohlavě zapřete a budete trvat i na tom, co není rozumné ani omylem. Svá rozhodnutí ještě jednou promyslete!

Finační index: 90

Díky harmonickému vztahu mezi Merkurem a Marsem dokážete své názory obhajovat tak, že vám každý dá raději za pravdu. Nikdo se s vámi hádat nechce.

Finační index: 80

Napjatý vztah mezi Sluncem a Jupiterem vás provokuje ke zbytečnému utrácení. Kdybyste si v tomto směru dokázali poručit, dýchalo by se vám rázem lépe.

Finační index: 59

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem z vás dělá neporazitelného bojovníka za svá práva. Když usoudíte, že máte na něco nárok, taky to dostanete.

Finační index: 87

Dejte si pozor, abyste to s požadavky, které máte na partnera a děti nepřeháněli. Vytkli by vám, že jim jenom poroučíte a v podstatě by měli pravdu.

Finační index: 88

To, co si myslíte, musíte říct bez obav nahlas. O tom, že byste lhali, neuvažujte. Stejně byste si to, co jste komu řekli, do zítřka nezapamatovali.

Finační index: 94

Je potřeba, abyste se za všech okolností chovali s náležitým sebevědomím. Na lidi, kteří vám vyčítají pýchu, nedejte. Mluví z nich jen závist.

Finační index: 58

Na intenzivnější únavu, s níž dnes zápasíte, máte po výkonech z minulých týdnů nepochybný nárok. Bez dlouhého vysvětlování to pochopí i vaše tchyně!

Finační index: 85

Když se partner nechce o něčem bavit, vy ho k řeči nenuťte. Když vydržíte a počkáte do večera, sám se rozpovídá tak, že vám z toho půjde hlava kolem.

Finační index: 94

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem se vám postará o dar řeči především v případě, kdy to opravdu potřebujete. Nakonec vám každý raději vyhoví.

Finační index: 72

O tom, že byste nějak zvlášť utrácely, neuvažujte. Pokušení sice přijít může, ale vy umíte rozebrat aktuální finanční situaci a taky odolat.

Finační index: 87

Při napjatém vztahu mezi Sluncem a Jupiterem se varujte zbytečného utrácení. Z toho, za co byste vydali peníze, byste navíc neměli vůbec radost.

Finační index: 68