Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 17.09.2024


To, že vás někdo přesvědčuje, že je opravdu dobrý, ještě neznamená, že tak ve skutečnosti je. Je potřeba, abyste ho hlídali a taky kontrolovali.

Finační index: 83

Luna v Rybách posiluje vaše přátelské vazby. Najednou si uvědomíte, že kolem sebe máte spoustu skvělých lidí, vedle nichž se vám žije velice dobře.

Finační index: 71

Kolem poledne narazíte na člověka, jenž má pocit, že ho máte automaticky respektovat. Když se ho však zeptáte, proč to máte dělat, odpověď nedostanete.

Finační index: 89

S péčí, kterou svému partnerovi prokazujete, to nesmíte přehánět. Když ho necháte, aby rozhodoval sám za sebe, bude to po všech stránkách lepší.

Finační index: 88

Luna z Ryb vás dostává do situace, kdy budete obětavě řešit problémy, které jsou u všech ostatních nad jejich síly. Zvládnete to na výbornou.

Finační index: 65

Při Luně ve svém partnerském sektoru máte sklon prosazovat svou vůli zejména tam, kde vám to nic dobrého nepřinese. Zkuste se alespoň trochu mírnit!

Finační index: 52

Když se dozvíte, že si svým jednáním koledujete o průšvih, ani trochu vám to nevadí. Maximálně poznamenáte, že jste trochu vzruchu už potřebovali.

Finační index: 82

Každou příležitost, která přijde, využijte k oslovení člověka, co se vám už dlouho líbí. V první řadě mu musíte vysvětlit, že jste jeho šťastný osud!

Finační index: 87

Veškeré schůzky, které proběhnou, berte jako šanci k zajímavé změně svého života. Když uděláte první krok, zjistíte, že ty ostatní jdou lehčeji.

Finační index: 62

Kamarádi, kteří s vámi chtějí mluvit, vás opravdu potřebují. Když zanalyzovali svou situaci, zjistili, že se bez vašeho zdravého rozumu neobejdou.

Finační index: 66

Úvahy o tom, že byste si zaběhli půlmaratón, jsou stále častější. Partner, jemuž se se svými názory svěříte, vám dá najevo, že vás bude podporovat!

Finační index: 77

Než se rozčilíte, bedlivě poslouchejte, co vám zejména děti říkají. Jejich argumenty vám sice vlastní nejsou, ale přesto byste je měli respektovat.

Finační index: 100