Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 21.09.2024


Předem si uvědomte, že je sobota a vy máte volno. Právě proto je potřeba, nechali veškeré stresy v práci a v soukromí si vychutnali pohodu a klid.

Finační index: 95

Luna ve vašem znamení sbírá zajímavé a přínosné hvězdné energie. S její pomocí se klidně pusťte i do toho, s čím nemáte zkušenosti. Dopadne to dobře.

Finační index: 97

Pokud má někdo z příbuzných pocit, že ho máte podporovat a pracovat za něj, vysvětlete mu, že nic takového v úmyslu nemáte. Svých starostí máte dost.

Finační index: 68

Opět zjistíte, že energie, kterou jste dali do kamarádů a vytváření přátelských vztahů, se vám mnohokrát vrátí. Kamarádi vás zachrání před průšvihem!

Finační index: 78

Život se snažíte vést směrem, který se vám má postarat o stabilizaci a rozšíření perspektiv. Podaří se vám to tak, abyste na sebe mohli být pyšní.

Finační index: 79

Zejména dopoledne zbytečně nemluvte a hlavně nikomu nic neslibujte. Když se k tomu, co se děje, budete vyjadřovat co nejstručněji, bude to lepší.

Finační index: 75

Nevraživost, která v rodině panuje, raději neřešte. Když se mezi rozhádané příbuzenstvo nebudete plést a necháte smíření na nich, bude to lepší.

Finační index: 63

Když dospívající děti chtějí, abyste se s nimi vyrazili, měli byste to udělat. Zároveň si uvědomíte, jak intenzivně vám spousta vašich kamarádů závidí.

Finační index: 61

Při výletech na hrady a zámky si dávejte pozor na hračky vašich dětí a jiné podobné maličkosti. Když je někde zapomenou, ponesou to velice úkorně!

Finační index: 82

Zejména kolem poledne se kolem vás bude motat spousta lidí, kteří jsou s pravdou na štíru. Čím méně jim budete věřit, tím to pro vás bude lepší.

Finační index: 84

Při Luně v Býku neutratíte ani o korunu víc, než je nutně potřeba. Děti mohou žebronit peníze na různé podle vás zbytečné maličkosti, ale vy se nedáte!

Finační index: 58

Jde o hodně náročný den. Od rána si opakujte, že nesmíte jít cestou rizika a že se musíte vyvarovat nedomyšlených rozhodnutí. Naštěstí to umíte.

Finační index: 68