Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 10.10.2024


Veškeré přeplatky, které dostanete, vám svou výší vyrazí dech. Nesmíte však přemýšlet, co si za ně můžete pořídit. Co nejrychleji je přesuňte do rezerv!

Finační index: 83

Při Luně v Kozorohu prosazujete své názory i za okolností, které vám ani trochu nepřejí. Navíc se vám to podaří způsobem, který vzbudí všeobecný obdiv!

Finační index: 70

Zejména kolem poledne si dejte pozor na debaty se starší generací. Hrozí, že se nakonec pohádáte kvůli něčemu, co za to v žádném případě nestojí.

Finační index: 93

Zodpovědnost za atmosféru, která panuje ve vašem vztahu, nechejte klidně na partnerovi. Dejte mu najevo, že za ni zodpovídá úplně stejně jako vy.

Finační index: 71

I kdyby se našel někdo, kdo by vám chtěl rozmluvit vaše záměry, nesmíte na něj dát. Klidně mu řekněte, že si odvahu od nikoho vzít nenecháte.

Finační index: 98

Luna v Kozorohu vás vede ke stabilizaci vašeho vztahu. Uvědomujete si, že sice není ideální, ale taky je vám jasné, že je to lepší než samota.

Finační index: 81

Nezdá se vám, že je čas, abyste se naučily žádat o pomoc? Zejména rodina by měla zjistit, že jsou momenty, kdy i vy potřebujete podporu a pomoc.

Finační index: 89

Když narazíte na člověka, který má pocit, že si můžete všechno koupit, nic mu nevysvětlujte. To, že si vás koupit nedokáže, by stejně nepochopil.

Finační index: 96

Jupiter, který se zastavil v partnerském sektoru, vám nese spoustu úspěchů. K jejich dosažení je však potřeba, abyste za všech okolností drželi spolu.

Finační index: 68

Neustále přemýšlíte, zda se máte uvažovat o zásadní životní změně, nebo zda máte všechno nechat tak, jak to je. Zkuste s rozhodnutím počkat do víkendu!

Finační index: 50

Hlavně nikomu nedovolte, aby vám vyčítal, že jste ho zklamali. Ve skutečnosti jste ho jen donutili, aby se rozloučil s představou, kterou o vás měl.

Finační index: 98

Dejte si pozor, abyste si sami a dobrovolně nenaložili na hřbet práci, kterou nedokážete zvládnout. Když úkoly navíc odmítnete, bude to lepší.

Finační index: 100