Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 23.09.2024


Venuše jde sice do Štíra, ale vás to z míry nevyvede. Na to, abyste žárlili, nemáte náladu ani chuť. Jste rádi, že máte doma pohodu a trochu klidu.

Finační index: 91

Venuše, která vstupuje do vašeho partnerského sektoru, zásadně posílí vaše láskyplné vztahy. Lásku nejenom cítíte, ale dokážete o ní i nahlas mluvit.

Finační index: 78

O zvelebení svého bydlení můžete nejen přemýšlet, ale zkuste si ho i naplánovat. Když si čas správně rozhodnete, budete mít ještě letos hotovo!

Finační index: 87

Pro to, abyste byli spokojení a hlavně vyrovnaní, dělejte všechno, co se jen dá. Potěší vás rodina, která vás v tomto směru velice ráda podpoří.

Finační index: 100

Venuše, která vstupuje do Štíra, vás dostává do situace, kdy nevíte, zda se zabývat partnerem nebo rodinnými záležitostmi. Zkuste najít kompromis!

Finační index: 66

Venuše, která vstupuje do vašeho sektoru komunikace, vám zajistí neodolatelnost. Pokud na někoho zaměříte pozornost, bude zcela jistě váš!

Finační index: 94

Svou lásku vám nabídne člověk, do něhož byste to nikdy neřekli. Nakonec se dozvíte, že po vás touží už dlouho, ale dosud neměl odvahu promluvit nahlas.

Finační index: 54

Venuše, která vstupuje do vašeho znamení, vám přinese novou zajímavou lásku. Od vás se jen chce, abyste jí vyšli vstříc a dali najevo, že o ni stojíte.

Finační index: 51

Venuše aktivuje vaše staré sny a představy, s nimiž jste se už skoro rozloučili. Teď zjistíte, že se k vám obloukem vrátily a dají se uskutečnit.

Finační index: 62

Kamarád, který přijde s tím, že by od vás rád získal nějaké výhody, se u vás s akceptací nesetká. Vy chcete dostat buď všechno, nebo nestojíte o nic.

Finační index: 75

Vzhledem k Venuši ve Štíru se snažte krotit svou žárlivost. Můžete si myslet, že je to přirozená emoce, ale vztahy mezi vámi by to mohlo pokazit.

Finační index: 87

Čekejte, že se vám ozve vaše letní láska. Pokud jste ji brali jako flirt, který nebude mít pro váš život žádné důsledky, zjistíte, že to byl omyl.

Finační index: 54