Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 14.09.2024


I když jste si mysleli, že budete sedět doma a věnovat se užitečné práci, kamarádi vám to nedovolí. Zaklepou vám na dveře a ven vás skoro vytáhnou.

Finační index: 58

I když si dobře uvědomujete, že partnerovi rodiče spoustu chyb, nahlas jim to v žádném případě neříkejte. K tomuto zjištění se musí dopracovat sami.

Finační index: 67

Děti, které přijdou s tím, že byste mohli s partnerem vyrazit na prodloužený víkend, to myslí opravdu dobře. Nabídnou vám odpočinek, který potřebujete.

Finační index: 61

Když už za něco utrácíte, mělo by to být dlouhodobě užitečné. Naštěstí to pro vás nebude problém. Doby, kdy jste utráceli bez rozmyslu, jsou za vámi.

Finační index: 95

Když budete chtít posílit a zpříjemnit váš vztah, dejte se spolu s miláčkem do zpracovávání ovoce a zeleniny. Společná práce vás bude opravdu bavit!

Finační index: 81

Veškeré rodinné krize zvládnete levou zadní. Když se patřičně důrazně podíváte, nemusíte ani mluvit. Všichni ztichnou a budou se řídit vašimi slovy.

Finační index: 83

Především nezapomeňte, že si během víkendu máte odpočinout. Nějakou práci zvládnout musíte, ale pracovní tempo byste si měli volit sami.

Finační index: 66

Když děti vyžadují svobodu, měli byste jim ji dopřát. Musíte však stanovit pravidla, která vy dáte a která budou vaše ratolesti bez výhrad dodržovat.

Finační index: 85

Luna ve vašem sektoru komunikace se postará o velice zajímavá a zábavná rodinná setkání. Dobře vám bude i s těmi příbuznými, co vám obvykle lezou na nervy.

Finační index: 77

S pomocí Luny v sektoru majetku vlastního si konečně srovnáte finance tak, abyste byli spokojení. Navíc si slíbíte, že další dluhy dělat nebudete.

Finační index: 57

Tím, co vám radí intuice, se řiďte do posledního detailu. Okolí sice veškeré vaše jednání vyhodnotí jako totálně nelogické, ale to vám může být jedno.

Finační index: 55

Na tajnou lásku není vhodná doba. Vy byste o svém nelegálním vztahu sice mlčet dokázali, ale od druhé strany tak rozumné jednání čekat nemůžete.

Finační index: 73