Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 13.09.2024


I když je pátek, je docela možné, že se v práci zdržíte přesčas. Domů byste sice jít mohli, ale ze všeho nejvíce chcete, aby byla práce hotová.

Finační index: 76

To, že je pátek třináctého, na vás nijak negativně nepůsobí. Pod vlivem Luny z Kozoroha se rozhodujete tak, abyste nedělali žádné zbytečné chyby.

Finační index: 62

Dejte si pozor na své zdraví! Pokud máte pocit, že vás pobolívá v krku, řešte to s lékařem. Domácí samoléčbou byste si mohli zbytečně uškodit.

Finační index: 87

Kamarády, kteří chtějí, abyste za ně vyřizovali jejich záležitosti, musíte odmítnout. Jde o záležitost, do které se plést nechcete a ani nebudete.

Finační index: 75

V žádném případě si neberte práci domů. To, co nezvládnete v práci, nechejte na příští týden. Prací doma byste se jenom zbytečně stresovali.

Finační index: 56

To, že je pátek třináctého, vás z míry nevyvede. Když se opřete o sílu důsledné Luny v Kozorohu, získáte i to, co pro ostatní bylo nesplnitelným snem.

Finační index: 78

Kolem poledne čekejte novinku, na kterou musíte správně a bleskurychle reagovat. Když budete bez debat naslouchat své intuici, dopadne to výborně.

Finační index: 60

Ať se děje cokoli, vám to náladu nezkazí. Když bude pršet tak, že se zamýšlený večerní program nepodaří uskutečnit, budete si doma v klidu číst.

Finační index: 86

Pozor si dejte při práci se vším, co barví a nechává po sobě nevzhledné skvrny. Hrozí, že se pokapete a zničíte si tím oblíbený kus oděvu.

Finační index: 86

Do záležitostí svého partnera se nepleťte. Máte sice dobrou vůli, ale vzhledem k tomu, že pořádně nevíte, o co se jedná, byste mu mohli spíše uškodit.

Finační index: 59

Člověka, který se vám rozhodne pomáhat vzdor tomu, že se vám to nelíbí, musíte zarazit. Když mu řeknete, že by vám zkomplikoval život, bude to stačit.

Finační index: 76

To, že je pátek třináctého, s vámi nic nedělá. Dokonce dokážete dodat sebedůvěru a víru v lepší příští těm, kteří o sobě dosud zbytečně pochybovali.

Finační index: 71