Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 6.10.2024


Napjatý vztah mezi Merkurem a Marsem může vést ke zbytečným příbuzenským hádkám. Pokud víte, že někoho opravdu nemáte rádi, raději se mu vyhýbejte.

Finační index: 80

Při Luně ve Štíru si spočítejte veškeré staré dluhy, které u vás mají kamarádi. Pak je obvolejte a zdvořile se zeptejte, kdy vám je hodlají vrátit.

Finační index: 67

Veškeré triky, které na vás nebo na vašeho partnera někdo zkouší proto, aby na tom vydělal, odhalíte v první chvíli. Dnes se mu vás nachytat nepodaří!

Finační index: 100

Napjatý vztah mezi Merkurem a Marsem vás varuje. Své kontroverzní názory obhajovat můžete, ale nikde není psáno, že se při tom musíte s každým pohádat.

Finační index: 70

Při Luně ve Štíru můžete mít problémy se žárlivostí. Partner vám sice tvrdí, že slyšíte zbytečně trávu růst, ale vás tímto způsobem neuchlácholí.

Finační index: 63

Při Luně ve Štíru mohou na vaši hlavu letět velice nepříjemné jedovaté poznámky. Naštěstí na ně dokážete odpovědět tak, aby se ten druhý rychle stáhl.

Finační index: 67

Při komunikaci se nebojte říct to, co si myslíte. Nebude to strategické, ale zase si tím zajistíte autoritu i u člověka, který vás dosud neuznával.

Finační index: 68

Na vymýšlení cest, jak ušetřit, jste opravdu geniální. Když bude potřeba, dospějete k úsporám i tím, že do akce zapojíte i kamarády nebo příbuzné.

Finační index: 82

S pomocí pomalého a tedy silného Jupitera v partnerském sektoru konečně posunete svůj život tam, kde ho chcete mít. Vaše přání se mají šanci splnit.

Finační index: 95

Napjatý vztah mezi Merkurem a Marsem vás varuje před uspěchanými soudy. Než pronesete rozhodné slovo, musíte si to opravdu důkladně promyslet.

Finační index: 91

Představa, že se vaše a partnerova cesta rozchází, se vám ani trochu nelíbí. Právě proto je potřeba, abyste vzájemné vazby posilovali všemi způsoby.

Finační index: 93

S projevy žárlivosti zacházejte opatrně. Pokud s ní budete rozumně zacházet, dá vašemu vztahu přesně tu špetku vzrušení, které mu dosud chybělo.

Finační index: 68