Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 20.09.2024


Dopolední Luna ve vašem znamení vám zajistí rozhodnost a sebejistotu. Když usoudíte, že je něco správné, prosadíte si to vzdor odporu celého světa.

Finační index: 81

Luna, která se před polednem stěhuje do vašeho znamení, zásadně posiluje vaši vnímavost. Jakmile se dostane do rozporu rozum s intuicí, volte intuici!

Finační index: 100

Všechno, co s partnerem prožíváte, se děje proto, aby se vztah posílil a nabyl na pevnosti. Není důvod, abyste se hádali tam, kde se můžete domluvit.

Finační index: 52

Odpolední Luna v Býku vás nutí k šetření za každou cenu. Kdybyste si však rozumně a mimo program dopřáli něco dobrého, bylo by to daleko lepší.

Finační index: 65

Luna, která se odpoledne dostává do Býka, stabilizuje veškeré vaše vztahy a celý váš život. Hádat se nebudete, protože k tomu není důvod.

Finační index: 81

Odpolední Luna z Býka vám přinese peníze, na které jste už skoro zapomněli. Vaši dlužníci se vzchopí a přinesou vám všechno, co si od vás napůjčovali.

Finační index: 56

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, pověřte miláčka nejrůznějšími úkoly. Na jejich plnění se vrhne tempem, které vám vyrazí dech!

Finační index: 85

Zejména odpoledne si udělejte čas na miláčka. Nahlas vám to sice kvůli hrdosti nepřizná, ale každá chvíle, kdy budete spolu, mu udělá radost.

Finační index: 56

Lidem, kteří jsou pořád naštvaní, se raději obloukem vyhýbejte. Klidně jim řekněte, že další stres, který by do vašeho života vnášeli, nepotřebujete.

Finační index: 71

Odpoledne, kdy se Luna dostane do Býka, si začnete konečně užívat život podle svých představ. Starou lásku posílíte a novou si pořádně vychutnáte.

Finační index: 91

Odpoledne si dejte pozor na partnera a na to, abyste ho moc neprovokovali. Ctitele mít můžete, ale chovejte se tak, aby se o nich od vás nedozvěděl.

Finační index: 83

Když miláček přijde s tím, že by moc chtěl placený televizní kanál, který se věnuje jeho zálibám, měli byste mu ho povolit. Uděláte mu tím radost.

Finační index: 85