Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 13.10.2024


S lidmi, kterým nechutná to, co jim nabídnete, neztrácejte čas. Můžete jim připomenout, že doma mají jíst to, co mají, a na návštěvě to, co dostanou.

Finační index: 85

Večer, kdy se Merkur přesouvá do vašeho partnerského sektoru, přijde miláček se zajímavým nápadem. Přijmout ho nemusíte, ale přemýšlet byste o něm měli!

Finační index: 78

Luna ve Vodnáři vám přináší zásadní změny životních plánů. Když pro ně nadchnete i partnera, budete mít základ pro zásadní a nečekané životní úspěchy!

Finační index: 71

O životě svého bývalého partnera víte víc, než by se vám líbilo. Když se dnes dostane do průšvihu, přijde si vám postěžovat a požádat vás o radu.

Finační index: 95

Jde o den, kdy byste měli nechat rozhodovací pravomoci v partnerových rukou. Na rozdíl od vás se v situaci rychle zorientuje a udělá to, co je potřeba.

Finační index: 74

Všechno důležité si nechejte na pozdější večer. Když se po deváté Merkur přesune do vašeho sektoru komunikace, dokážete své názory bezchybně obhájit.

Finační index: 88

Je potřeba, abyste zvládli odpolední rozpor mezi Merkurem a Plutem. Ať se děje cokoli, nesmíte mu podlehnout natolik, že byste rozdávali ultimáta.

Finační index: 82

Veškeré důležité hovory, které s partnerem máte, odložte na večer. Před desátou se Merkur dostane do vašeho znamení a vy najdete ty správné argumenty.

Finační index: 75

Přes den využijte poslední chvíle, kdy je Merkur ještě ve Vahách. Pokud potřebujete s partnerem něco probrat, nadechněte se a jděte do toho!

Finační index: 65

Zejména odpoledne si dávejte pozor na napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem. Pod jeho vlivem máte sklon mluvit podstatně více, než je zdrávo.

Finační index: 99

Merkur, který se večer dostává do Štíra, vám do cesty postaví lidi, kteří se hádají jen proto, aby řeč nestála. Vy však máte o víkendu jiné představy.

Finační index: 90

Večer nevypínejte telefon! Merkur, který se dostává do Štíra, vám přinese informace, které musíte vyslechnout a co nejrychleji na ně zareagovat.

Finační index: 53