Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 10.09.2024


Luna ve Střelci vás ponouká k ještě jedné dovolené. Zatím jste o ničem takovém neuvažovali, ale teď si říkáte, že to vůbec není špatný nápad.

Finační index: 71

Při Luně ve Střelci přemýšlejte o svých finančních závazcích. Pokud máte možnost nějaké dluhy zaplatit, měli byste to udělat rychle a bez váhání.

Finační index: 94

Když můžete někomu pomoci, měli byste to udělat. Pro vás to žádný zásadní výkon nebude, ale tomu druhému svým činem rozhodně obrátíte život k lepšímu.

Finační index: 86

V práci čekejte úkoly z oblasti, se kterou nemáte nic společného. Naštěstí se v nich rychle zorientujete a splníte je tak, aby nikdo nic nenamítal.

Finační index: 70

Když vám miláček vytýká, že se mu věnujete podstatně méně, než byste měli, přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu. Co kdybyste své jednání změnili?

Finační index: 62

O tom, že byste vstoupili do vztahu, kde byste hráli roli toho třetího, ani neuvažujete. Mohli byste na tom vydělat, ale vaše sebeúcta by utrpěla.

Finační index: 86

Díky Luně ve Střelci mluvíte sice hodně a bez vyzvání, ale zato k věci. To, že by vám mohl skočit do řeči a umlčet vás, nikoho ani nenapadne.

Finační index: 92

Při Luně ve Střelci se vám bude dařit zejména v neplánovaných nákupech. Když uvidíte něco, co by mohlo sloužit jako vánoční dárek, neváhejte a kupujte!

Finační index: 87

Lidem, kteří se rozhodnou, že se budou pohybovat na hranici zákona, se vyhýbejte. Můžete se sice dozvědět, že si šlapete po štěstí, ale to nevadí.

Finační index: 96

Jsou věci, v nichž nesmíte riskovat ani v případě, kdy vám to momentálně připadá jako nejlepší řešení. Dnes to tak vypadá, ale zítra by to byl průšvih.

Finační index: 67

Člověk, s kterým jste se seznámili na dovolené, se ozve a naznačí, že by moc rád přijel na návštěvu. Jste trochu na rozpacích, ale nakonec ho pozvete.

Finační index: 95

Luna ve Střelci vám život zpestřuje skoro až víc, než je zdrávo. Právě proto byste se měli novým úkolům a neplánovaným aktivitám raději vyhýbat.

Finační index: 96