Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 30.09.2024


Dobře víte, že o zbytečné hádky nestojíte a sporům se raději vyhnete. Energie máte už tak málo a o tom, že byste jí plýtvali, nechcete ani slyšet.

Finační index: 90

Příznivý vztah Slunce s Merkurem vám otevře možnosti, o kterých jste dosud uvažovali o něčem, co být může a nemusí. Teď je vám jasné, že se to stane!

Finační index: 69

Objeví se spousta lidí, kteří vás budou kontrolovat a neustále na vás dohlížet. Kdybyste dokázali jejich chování nechat bez povšimnutí, bude to skvělé.

Finační index: 88

Při harmonickém vztahu mezi Marsem a Saturnem se klidně pusťte do boje, který by všichni jiní považovali za nevyhratelný. Vy v něm ale zvítězíte!

Finační index: 85

Než zkonstatujete, že se vám v ničem nedaří a že to na obrat k lepšímu nevypadá, chvíli počkejte. Dnes odpoledne se může ukázat, že je všechno jinak.

Finační index: 94

Se štědrostí člověka, který vám sliboval, že na vás nezapomene, nepočítejte. Něco sice dostanete, ale musíte se smířit s tím, že ostatním dal víc.

Finační index: 90

Slunce, které se ve vašem znamení setká s Merkurem, vám dává šanci na domluvu v záležitosti, která dosud tkvěla v místě. Teď se konečně pohne kupředu!

Finační index: 87

Díky svým životním zkušenostem dokážete bezchybně rozlišit to, co stojí za boj, od toho, co byste měli vzdát dřív, než vám to přeroste přes hlavu.

Finační index: 79

Do úkolů, které máte vykonávat, se vám sice nechce, ale po chvíli, kdy budete přemlouvat sami sebe, je zvládnete rychle a naprosto bez problémů.

Finační index: 89

Opět budete jednou moc rádi, že máte všech pět pohromadě. Jen díky tomu nenaletíte podvodníkovi, který se bude tvářit jako námořní důstojník.

Finační index: 92

Pomluvy neposlouchejte. Když chcete vědět, co se opravdu stalo, seberte se a běžte si s dotyčným promluvit osobně. Přinese to dobrý výsledek.

Finační index: 52

Pozor si dávejte na lidi, kteří nemají nic na práci. Hrozí, že si vás odchytí a budou chtít, abyste je začali bavit a všestranně o ně pečovali.

Finační index: 73