Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 14.10.2024


Se spěchem do práce to moc nepřehánějte. Kdybyste zakopli, v lepším případě si urazíte podpatek a v horším si opravdu bolestivě rozbijete kolena.

Finační index: 52

Při Luně v Rybách sbíráte nové přátele na každém kroku. Kdybyste se jich zeptali, čím jste je přitáhli, zjistíte, že to byl váš životní realismus.

Finační index: 67

Využijte harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem a klidně trochu zariskujte. Výsledek bude patřit k těm, které vás přesvědčí o vlastní dokonalosti.

Finační index: 87

Lidí, kteří před vámi manifestují své sebevědomí, se neobávejte. Když se budete chovat stejně, jejich jednání záhy ubere na rychlosti i na obrátkách.

Finační index: 61

Harmonický vztah Slunce s Jupiterem vám přinese velice příjemné novinky. Dozvíte se, že žádost, kterou jste podali, byla kladně vyřízena a jde k vám.

Finační index: 71

Luna ve vašem partnerském sektoru zásadně vylepší veškeré vaše vztahy. Příjemná komunikace začne ráno v práci a bude pokračovat večer doma.

Finační index: 71

Přemýšlení o tom, co jste zase udělali špatně, je momentálně luxusem, který si nemůže dovolit. Vzpomínejte jenom na to, co se vám opravdu povedlo!

Finační index: 53

Úvahy o tom, že byste se zdokonalili v řízení, nejsou zdaleka tak mimo, jak to vypadá. Pokud máte možnost absolvovat školu smyků, jděte do toho!

Finační index: 55

Při Luně v Rybách si dávejte pozor při jednání s partnerem. To, co vy myslíte jako vtípek, si může vyložit jako dobře maskovaný verbální útok.

Finační index: 75

Člověka, který vám dává najevo, že vás chce především proto, abyste na něj dohlíželi, se rychle zbavte. Jeho požadavky by se stále stupňovaly!

Finační index: 52

Všechny životní starty proběhnou skvěle. Ještě lepší efekt budou mít restarty. Kdybyste se chtěli vrátit k bývalému partnerovi, udělejte to okamžitě!

Finační index: 68

Luna ve vašem znamení je štědrá na překvapení. I to, co se vám nezdá, byste měli brát vážně. V práci si pak pro jistotu nedělejte z nikoho legraci.

Finační index: 95