Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 17.10.2024


Než si necháte namluvit, že můžete za všechny průšvihy, s nimiž se váš miláček potýká, důkladně se vyptejte, co se děje. Pak se ukáže, že je to jinak.

Finační index: 67

Harmonický vztah mezi Venuší a Plutem využijte k oslovení zajímavého potenciálního partnera. Udělejte to hned. Jde o šanci, která se už nikdy nevrátí.

Finační index: 97

Úplněk v oblasti, která má ve vašem případě na starosti přátelské vztahy, se předvede v nejlepším světle. Lidé, které vám pošle do života, stojí za to!

Finační index: 96

Venuše, která je během pracovní části dne ve Štíru, vás obdaří neskutečnou přitažlivostí. Když budete jen trochu chtít, pozvání na rande máte jisté!

Finační index: 56

Úplněk v Beranu vás nutí, abyste se sami začali snažit o dosažení cílů, na něž se vám zatím dosáhnout nepodařilo. Neúspěchu se bát nemusíte.

Finační index: 51

Snažte se sami pro sebe upřímně a pravdivě pojmenovat to, co vám vadí a s čím zápasíte. Jakmile se vám to podaří, bude vám jasné, co máte dělat.

Finační index: 73

S údivem zjistíte, že jsou věci, jichž jste se dosud báli, ale teď zjišťujete, že se dají docela dobře zvládnout. Nechcete za to sami sebe odměnit?

Finační index: 73

Venuše, která je během až do večera ve vašem znamení, vás vede k jednání, které byste nikdy označili jako riskantní. Její pomoc vám garantuje štěstí!

Finační index: 51

Když zapomenete ráno svému miláčkovi říct něco, co je pro vás oba podle vašeho názoru důležité, klidně mu to zavolejte. Jde o věc, která opravdu hoří.

Finační index: 55

Pokud máte potíže s vyšším tlakem, vyhýbejte se veškerému rozčilování. Příležitostí budete mít sice dost, ale už jste se naučili, jak je zvládnout.

Finační index: 98

Svůj systém hodnot dětem nepředáte. Můžete se však postarat, aby se s ním dostatečně důkladně seznámily a rozhodly se, že ho přijmou z vlastní vůle.

Finační index: 83

Harmonický vztah mezi Venuší a Plutem vám může do života vrátit člověka, jehož odchodu jste litovali. Teď ho máte a už nikdy ho nepustíte.

Finační index: 79