Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 25.09.2024


Při Luně v Raku dohlédněte na rodinu. I když vám to připadá nedůstojné, přemýšlejte o dětech a jejich školních výsledcích. Nepotřebují s něčím pomoci?

Finační index: 63

Když na vás kolem poledne někdo slovně zaútočí, nesmíte se nechat převálcovat. Dejte mu najevo, že jste si svou pravdou jistí a že o ní nepochybujete.

Finační index: 57

Rozpor mezi Merkurem a Neptunem vás nabádá k opatrnosti. Když nebudete preventivně věřit lidem, kteří vám už mnohokrát lhali, bude to pro vás lepší.

Finační index: 53

Na své výsledky a na to, co jste dokázali, můžete být právem hrdí. A když vás večer začnou rodiče chválit, jejich uznání si vychutnejte a užijte.

Finační index: 99

Zkuste miláčkovi vysvětlit, že na silnici nemusí zase tak riskovat. Dělá to sice proto, abyste ho obdivovali, ale vaše uznání si tím nezíská.

Finační index: 90

Než zejména kolem poledne uvěříte tomu, co vám okolí vnucuje, předem si to důkladně ověřte. Vyhnete se tak nepříjemným chybám s dlouhodobými následky.

Finační index: 91

Šanci na vyzkoušení nového sportu se nevyhýbejte. Zejména odpoledne se ukáže, že jde o aktivitu, na niž máte přirozený talent, který musíte rozvíjet.

Finační index: 72

Kolem poledne se setkáte s lidmi, kteří si s pravdou nedělají těžkou hlavu. Naštěstí na to, že si vymýšlí, přijdete nejpozději po jejich první větě.

Finační index: 93

Kolem poledne si dejte pozor na lidi, kteří se vás snaží za každou cenu stáhnout na svou stranu. Jejich slova znějí přesvědčivě, ale pravdu nemají.

Finační index: 61

Vyzkoušejte avokádo nebo jiné jídlo, které považujete skoro za exotické. Překvapí vás děti, které tuto novinku uvítají s netajeným nadšením!

Finační index: 91

Představy, že něco dostanete zadarmo, jste se už dávno vzdali. Dokonce i dětem vysvětlíte, že to, co chtějí, si musí získat jen vlastními silami.

Finační index: 63

Lidí, kteří si mají sklon vymýšlet víc, než je zdrávo, se kolem vás pohybuje opravdu hodně. Naštěstí máte zkušenosti a zbytečně jim nenaletíte.

Finační index: 59