Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 5.10.2024


Při Luně ve Štíru hrozí nebezpečí, že utratíte peníze, které jste měli odložené na něco užitečného. Nejdříve plaťte to, co musíte. Utrácejte až potom.

Finační index: 98

Především si odpusťte všechny jedovaté poznámky. Je sice pravda, že by sedly, ale taky byste jimi mohli zbytečně naštvat lidi, které budete potřebovat.

Finační index: 55

Když se rozhodnete, že miláčkovi koupíte nějaké oblečení, vezměte ho raději s sebou. Můžete se sice milovat, ale váš vkus je opravdu hodně odlišný.

Finační index: 54

Luna ze Štíra velice příznivě stabilizuje váš život. Konečně si uvědomíte svou skutečnou hodnotu a začnete se chovat tak, abyste ji dokázali uplatnit.

Finační index: 61

Partnerova rozhodnutí vám připadají naprosto nelogická. Pokud se jimi budete řídit, zjistíte, že jsou prospěšnější, než jste si dokázali představit.

Finační index: 100

Luna v sektoru komunikace otevírá cestu k domluvě o všem, co zatím tak trochu drhlo. Dnes je však sobota, takže s žádnou příznivou změnou nepočítejte.

Finační index: 64

Při Luně ve Štíru čekejte děti, které přijdou s požadavky, jež se týkají výše jejich kapesného. Vy jste sice chtěli odolat, ale nakonec to nedokážete.

Finační index: 73

Je potřeba, abyste veškerá svá rozhodnutí prosazovali i proti vůli lidí, které máte rádi. Víte, že chcete jenom to, co jim prospěje a vám to pomůže.

Finační index: 63

Když miláček začne mluvit o vašem vztahu a o tom, že by byl rád, aby byl stabilnější, zeptejte se ho, jak si to představuje. Bude to inspirativní.

Finační index: 91

S údivem zjistíte, že si s lidmi o generaci staršími rozumíte podstatně víc, než se svými vrstevníky. Navíc se o nich dozvíte spoustu zajímavých věcí.

Finační index: 74

To, co vy vnímáte jako nepodstatný detail, může váš partner vnímat jako tvrdý zásah do svých práv. Zkuste své chování vůči němu trochu posunout!

Finační index: 69

Když nevíte, kudy kam, zapátrejte ve zkušenostech svých předků. Když uděláte přesně to, co by v dané situaci udělali oni, bude výsledek vynikající.

Finační index: 59