Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 29.09.2024


Odpoledne, kdy je Luna v Panně, zkontrolujte výši plánovaných výdajů. Když zjistíte, že je jich víc, než by se vám zamlouvalo, musíte je seškrtat!

Finační index: 63

Odpoledne a večer, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, si povídejte s dětmi o jejich další budoucnosti. Jejich životní plány vás překvapí!

Finační index: 69

Odpoledne se vraťte ke knížce, která vás kdysi v mládí velice intenzivně oslovila. Teď zjistíte, že dojem, který na vás činí, zůstává stejně silný.

Finační index: 73

Po poledni, kdy bude Luna bezpečně ve vašem sektoru komunikace, rozdejte rodině úkoly na příští týden. Bude tak překvapená, že se na odpor nezmůže.

Finační index: 96

Když si někdo neví rady se svými financemi, zdržte se veškerých komentářů. To, co byste mu řekli, byla sice pravda, ale on by ji poslouchat nechtěl.

Finační index: 71

Velice dobře dopadnou veškeré návštěvy vinobraní a jiných podobných akcí. Dokonce je šance, že se tam setkáte s hodně dlouho neviděnými kamarády!

Finační index: 85

Dopoledne, kdy je Luna ve Lvu, nešetřete sebevědomím. Každým slovem i gestem pak dokazujete, že si umíte poradit se životem i s aktuálními problémy.

Finační index: 85

Nápady, které vám zejména kolem poledne proběhnou hlavou, stojí opravdu za to. Dokonce i jinak kritické děti uznají, že jste se trefili do černého!

Finační index: 70

Když se s vámi rodiče vašeho partnera nechtějí bavit, je to jejich chyba. Pak se ale nesmí divit, že se rozhodujete samostatně a s nimi se neradíte.

Finační index: 81

Odpoledne, kdy bude Luna v Panně, si s dětmi povídejte o tom, co vás zajímá. Ze svého života vám prozradí všechno, co potřebujete vědět.

Finační index: 92

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, nechce za oba mluvit a především jednat partnera. Zvládne to daleko lépe, než byste to dokázali vy.

Finační index: 58

Odpoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, máte neskutečné štěstí. S miláčkem se bez problémů domluvíte i na tom, o co se jindy hádáte.

Finační index: 71