Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 8.09.2024


Za své názory se nestyďte. Když si něco myslíte, dejte to taky jasně najevo. Pár lidí tím můžete naštvat, ale většina bude ráda, je máte ve všem jasno.

Finační index: 59

Veškeré důležité rozhodování nechejte na partnerovi. Bude tak překvapený, že začne opravdu soustředěně přemýšlet a vymyslí to, co je pro vás nejlepší.

Finační index: 63

Především si slibte, že se nebudete zbytečně hádat. Doma by vám to ještě prošlo, ale debata, kterou povedete na dálnici s dopravákem, nebude k ničemu.

Finační index: 79

Hlavně nedovolte, aby vás ráno rozčililo něco, co nemůžete sami ovlivnit. Spousta záležitostí, které ráno vypadají beznadějně, se večer vyřeší samy.

Finační index: 100

Na fyzické výkony, které podáváte, můžete být právem hrdí. Pokud vás chtěl někdo po této stránce testovat, musí počítat s intenzivním překvapením!

Finační index: 72

Když na návštěvě vidíte, že si hostitelé veškerou práci rozdělili tak, abyste na vás nic nezbylo, nezlobte se. Sedněte si a užívejte si babího léta.

Finační index: 80

Napjaté vztah mezi Sluncem a Saturnem vás nutí, abyste to doma vzali pevně do ruky. Především musíte dětem vysvětlit, že jdou zítra opětovně do školy.

Finační index: 82

Kdybyste si chtěli popovídat s dětmi o tom, co vás zajímá a co je pro ně důležité, vyhraďte si na to odpoledne. Promluví si s vámi moc rády a s chutí!

Finační index: 76

Napjatý vztah Slunce a Saturna může komplikovat vztahy s dětmi. Vy dětem vysvětlujete, že mají plnit povinnosti, a děti vám říkají, že to není nutné.

Finační index: 95

Dejte si pozor, aby ve vás Luna ze Štíra neaktivovala zbytečný záchvat žárlivosti. Nakonec byste se sice omluvili, ale miláček by byl přesto naštvaný.

Finační index: 69

Bylo by hezké, kdyby se vám podařilo ovládnout a zkrotit vzpomínky. Promítejte si v duchu to, co je příjemné, a připomínejte chvíle, kdy to bylo fajn.

Finační index: 100

Napjatý vztah Slunce se Saturnem vás může dostat do konfliktu s autoritami. Pokud se vás někdo pokusí převálcovat, dočká se velice nemilého překvapení.

Finační index: 55