Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 28.09.2024


I když nesázíte, dnes byste mohli. Zejména odpoledne, kdy jste pod vlivem harmonického vztahu mezi Lunou a Jupiterem, je výhra vysoce pravděpodobná!

Finační index: 62

Vaše svědomí ovlivňuje váš život daleko intenzivněji, než jste si mysleli. Dnes děláte jenom to, co považujete za správné, a co vám dovolí udělat.

Finační index: 87

V žádném případě nezůstávejte doma! Zejména odpoledne a večer se budete seznamovat s lidmi, kteří budou mít na vaši budoucnost pozitivní dopad.

Finační index: 83

Když zjistíte a ještě si i potvrdíte, že se s někým nedokážete domluvit po dobrém, musíte se s ním soudit. Naštěstí je šance na výhru opravdu vysoká!

Finační index: 96

Veškeré rodinné akce, které dnes podniknete, vás budou skutečně bavit. Zase jednou si uvědomíte, jak moc je vám ve společnosti vašich blízkých dobře.

Finační index: 87

Pokud končíte nějakou životní etapu, měly byste přemýšlet, co vám dala a za co jí máte být vděční. K vašemu překvapení toho bude opravdu hodně.

Finační index: 59

Konečně se vám podaří najít kompromis mezi tím, co chtějí vaše děti a co chcete vy. Vy jste uznali, že děti mohou mít pravdu, a děti se přestaly hádat.

Finační index: 86

Dejte si pozor, abyste dětem zbytečně nediktovali, co mají dělat. Když jim dáte prostor pro vlastní rozhodování, bude to pro ně i pro vás daleko lepší.

Finační index: 89

Člověk, který má pocit, že vás má právo dirigovat, se musí dozvědět, že nic takového v úvahu nepřichází. Může se sice bránit, ale vás nezlomí!

Finační index: 71

Státní svátek můžete využít k zaslouženému lenošení. Kdybyste si místo jakékoli aktivity sedli ke knížce, vyladí vás to na těle i na duši.

Finační index: 50

Člověk, který usoudil, že by vás měl seznámit se svými rodiči, to s vámi myslí vážně. Ničeho se nebojte. Dopadne to lépe, než jste předpokládali.

Finační index: 51

Státní svátek prožijete v klidu a v pohodě. Kdybyste ho chtěli prožít v zámeckém parku nebo v nějaké galerii, bylo by to opravdu dokonalé.

Finační index: 66