Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 1.10.2024


Při Luně v Panně hlídáte každý detail a snažíte se najít řešení i u problémů, s nimiž jste si zatím neporadili. Na něco rozumného zcela jistě přijdete.

Finační index: 66

V práci si dejte pozor na lidi, kteří velice přesně věcí, co byste měli dělat. Když se jich ale zeptáte, co udělají oni, převedou řeč na jiné téma.

Finační index: 75

Když si k vám někdo přijde stěžovat na partnera, vy jen pokrčte rameny. To, že ho nebudete tahat z průšvihů, které si sami zavinili, mu nevysvětlujte.

Finační index: 52

Luna v Panně vám dá výmluvnost, kterou zdrtíte každého, kdo se s vámi rozhodne diskutovat. Pokusit se sice může, ale výhra pravděpodobná není.

Finační index: 75

Peníze, které vám dnes mimořádně přijdou a s nimiž jste nepočítali, převeďte do rezerv. I když nedávno skončilo léto, budou za pár týdnů Vánoce.

Finační index: 78

Luna ve vašem znamení vás vede rychle a bezpečnou cestou k cíli. Když navíc slíbíte, že budete dodržovat pravidla, dostanete se k cíli ještě rychleji!

Finační index: 90

Při Luně v Panně kontrolujte v tom, co děláte, každý detail. Nakonec zjistíte, že důležité jsou zejména ty, které jste dosud považovali za nepodstatné.

Finační index: 59

Lidem, které jste po prvním setkání intuitivně vyhodnotili jako divné, se raději vyhýbejte. Na světě nejste proto, abyste řešili jejich problémy.

Finační index: 51

Při Luně v Panně se určitě najde někdo, kdo vám začne připomínat vaše povinnosti. Vy si můžete vybrat, zda vybuchnete, nebo zda ho necháte mluvit.

Finační index: 79

Zejména dopoledne si dejte pozor, abyste zbytečně neutráceli. Při napjatém vztahu mezi Lunou a Jupiterem vás to sice láká, ale vy musíte odolat.

Finační index: 78

Smiřte se s tím, že jsou lidé, kteří o vás vědí, jenom když vás potřebují. Vy si slibujete, že se k nim budete chovat stejně, ale nakonec to nedokážete.

Finační index: 94

Přetrvávající rodinné neshody neřešte. Nebylo by to k ničemu. Nakonec byste se dozvěděli, že se jimi stejně jen bavíte a ještě je i provokujete.

Finační index: 58