Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 4.10.2024


Člověka, který si připisuje zásluhy, které ve skutečnosti patří vám, nenechejte domluvit. Když si ho necháte přerůst přes hlavu, už ho nezastavíte.

Finační index: 55

Když miláček přijde s tím, že byste si měli o víkendu někam vyrazit, neříkejte, že je to drahá zábava. Když budete chtít, peníze se někde najdou.

Finační index: 88

Dopoledne zavolejte partnerovi jen proto, že ho chcete slyšet. Kdybyste ho navíc přesvědčili, že si život bez něj neumíte představit, bude to skvělé.

Finační index: 79

Harmonický vztah Venuše a Saturna upevňuje lásku, která dosud stála trochu na vodě. Teď můžete zkonstatovat, že máte pod nohama konečně pevnou zem.

Finační index: 59

Luna ve Vahách vám zejména dopoledne pomáhá srovnávat veškeré narušené vztahy. Pokud jste se s někým pohádali, můžete nabídnout ruku ke smíru.

Finační index: 65

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem přeje tajným láskám a utajovaným vztahům. Pokud nějaký takový románek prožíváte, prozrazení se nebojte.

Finační index: 50

Když se potřebujete sejít s hodně vytíženým kamarádem, musíte mu dát termín a určit místo, kde se sejdete. Pak se dozvíte, že se na vás opravdu těší.

Finační index: 90

Člověk, který chce, abyste v jeho životě fungovali jako utajovaný partner, se splete. Dáte mu nůž na krk a vysvětlíte, že chcete buď všechno nebo nic.

Finační index: 72

Odpoledne, kdy je Luna ve Štíru, se do minulosti raději nevracejte. Bude lepší, když se zaměříte na to krásné, co vás čeká, a čemu byste se rádi věnovali.

Finační index: 72

Nadřízený, který na vás zvýší hlas, si vůbec neuvědomí, co svým jednáním riskuje. Podíváte se na něj tak, že se rozklepe a místnost opustí.

Finační index: 79

Odpoledne, kdy bude Luna ve Štíru, se chovejte tak, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k vám. Především si uvědomte, že na žárlivost není čas.

Finační index: 61

Luna ze Štíra na vás vyvíjí velice pozitivní vliv. Sami pochopíte, že je zbytečné, abyste se rozčilovali kvůli něčemu, co se stejně změnit nepodaří.

Finační index: 77