Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 23.07.2024


Zatímco dopoledne všechno zvládnete rozumnou argumentací, odpoledne budou důležitější city. Vy si pak jenom dávejte pozor, abyste se někoho nedotkli!

Finační index: 99

Kdybyste chtěli volnější dny využít ke získání vědomostí, na které jste dosud neměli čas, máte šanci. Pak je ale taky musíte co nejdříve uplatnit!

Finační index: 92

Odpoledne, kdy je Luna v Rybách, si dejte pozor, abyste partnera zbytečně nenaštvali. Ráno by vám vaše vtipy odpustil, ale večer by to bylo drama.

Finační index: 54

Až do odpoledních hodin se budete smát a dobře bavit. Pak se Luna přesune do Ryb a vy zjistíte, že s vámi všichni chtějí probírat jen vážné věci.

Finační index: 90

Než se do něčeho pustíte, proberte toho hodně důkladně s partnerem. Jeho nápady nejsou zdaleka tak nerozumné, jak se vám na první poslech zdálo.

Finační index: 68

Když se potřebujete s miláčkem domluvit na něčem důležitém, udělejte to během dne. Večer. Kdy bude Luna v Rybách, s ním moc rozumná řeč nebude.

Finační index: 99

Pozvání na velice zajímavou akci přijde bohužel pozdě. Na daný termín už máte něco, s čím se nedá pohnout, a proto ji budete muset odmítnout.

Finační index: 96

Náročný vztah mezi Sluncem a Plutem vás dostává do situací, kdy musíte jít až do krajnosti. Naštěstí všechny spory dopadnou ve váš prospěch.

Finační index: 84

Napjatý vztah mezi Sluncem a Plutem vás nutí k jasnému vyjadřování a sebevědomému chování. Naštěstí jde o jednání, se kterým problémy mít nebudete.

Finační index: 68

Důležité věci probírejte s partnerem až večer. Luna bude v Rybách a uvolní vaši vnímavost tak, abyste jeho potřeby nejen pochopili, ale i splnili.

Finační index: 84

Napjatá vazba mezi Sluncem a Plutem zahušťuje atmosféru. I když se hádat opravdu nechcete, vzniknout situace, kdy nahlas promluvit prostě musíte.

Finační index: 97

Luna, která se odpoledne dostává do vašeho znamení, vás nutí, abyste se k životu postavili zcela jinak, než dosud. Dovolte si projevy emocí a citů!

Finační index: 83