Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 11.07.2024


Venuše, která se v podvečer dostává do Lva, vám zásadně vylepší náladu. Ať se stane cokoli, budete si jistí, že přijatelné řešení nakonec najdete.

Finační index: 91

Do odpoledne, kdy se Venuše nachází v Raku, si promluvte s miláčkem o všem, co je pro vás důležité. Dohodnete se rychle a navíc i velice elegantně.

Finační index: 64

Na veškeré podněty, které přijdou, reagujete rozumně. Sami se rozhodnete, že se nebudete rozčilovat a svým jednáním se jen starat ostatním o zábavu.

Finační index: 55

Odpoledne, kdy je Venuše v harmonickém vztahu s Neptunem, máte opět jednou šanci pocítit pověstné motýly v břiše. Užijte si to, bude to stát za to!

Finační index: 50

Překvapení, o která se partner postará, stojí za to. Naštěstí na ně dokážete reagovat tak, abyste pozitivní dopad posílili a negativní minimalizovali.

Finační index: 88

Harmonický vztah Slunce se Saturnem vám dává šanci na životní stabilizaci. Práci, kterou vám nabídnou, berte. Bude vás bavit a přinese vám i peníze!

Finační index: 69

Venuše, která se v podvečer přesouvá do Lva, zásadně zlepší váš postoj k životu. Konečně dokážete na tom, co vás čeká, světlé a pozitivní stránky.

Finační index: 55

Harmonický vztah mezi Venuší a Neptunem vás seznámí s uměleckým dílem, které vás silně osloví. Pokud to jde, klidně si ho pořiďte. Litovat nebudete.

Finační index: 62

I pro to, co ráno vypadá jako problém naprosto nezvládnutelný, se během dne řešení najde. Chce to sice odvahu, ale té máte naštěstí na rozdávání.

Finační index: 51

Všechno se mění způsobem, který sotva stačíte sledovat. Právě proto byste si měli před každým rozhodnutím vyžádat čas na uvažování a přemýšlení.

Finační index: 54

Venuše, která se odpoledne přesouvá do partnerského sektoru, vám usnadní život. Konečně se máte šanci s partnerem domluvit na tom, co dosud nešlo.

Finační index: 69

Harmonický vztah mezi Venuší a Neptunem se postará o den tak trochu snový. Právě proto je potřeba, abyste nerozhodovali nic, co se nedá vzít zpátky.

Finační index: 58