Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 10.07.2024


Při Luně v Panně si dejte pozor na dokumenty všeho druhu. Pokud jedete do zahraničí, vezměte si kromě pasu i občanku. Jistota je jistota.

Finační index: 93

Kdyby se stalo, a vy jste kolem poledne našli nějaké peníze, hned je vraťte. Nezapomeňte, že vás sledují kamery a že se vám nález utajit nepodaří.

Finační index: 88

Když vás kolem poledne posedne touha na utrácení, měli byste se raději ovládnout. Nebezpečí, že koupíte něco, co nepotřebujete, je fakt značné.

Finační index: 77

Když se děti začnou rozčilovat a hádat, musíte aktivovat veškerou svou autoritu. Projevte se tak, aby všem bylo jasné, že doma požadujete klid.

Finační index: 57

Především se projevujte tak noblesně, jak se na Lva sluší. Když s něčím nesouhlasíte, nerozčilujte se, ale své stanovisko rozumně vysvětlete.

Finační index: 63

Napjatý vztah mezi Lunou a Jupiterem vás žene ke zbytečnému rozhazování. Bude lepší, když si svačinu připravíte doma a ven vyrazíte bez peněženky.

Finační index: 80

Luna ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých vám vrací vzpomínky na události, na něž jste už dávno zapomněli. Zkuste se s nimi konečně srovnat!

Finační index: 82

Jsou věci, které byste miláčkovi připomínat neměli. Nechce, abyste mu připomínali něco, v čem neměl pravdu a v čím vás oba silně poškodil.

Finační index: 82

Při Luně v Panně si hlídejte detaily, které byste jindy považovali za nepodstatné. Dnes se ukáže, že jsou důležitější,než se na první pohled zdálo.

Finační index: 96

Lidi, kteří vás z ničeho nic začnou objímat, nepodezírejte z utajovaných citů. Dávají jen najevo, že jsou v pohodě, o niž se s vámi chtějí podělit.

Finační index: 92

Lunu v Panně využijte pro vytvoření přibližného dovolenkového rozpočtu. Neriskujte stav, kdy si za začátku budete užívat, a ke konci nebude na chleba!

Finační index: 66

Dejte si pozor, abyste se nedostali do situace, kdy budete prosazovat požadavky jiných na úkor svých vlastních. Dnes je důležité to, co chcete vy!

Finační index: 54