Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 3.07.2024


Merkur v opozici s Plutem vás nutí k opatrnému vyjadřování. Když pronesete nelaskavé slovo, můžete se sice snažit, ale zpátky ho už nevtáhnete.

Finační index: 81

Finanční výdaje, které vás čekají, se vám snížit nepodaří. Naštěstí si je ale dokážete rozpočítat tak, aby byl jejich negativní dopad co nejnižší.

Finační index: 73

Napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem vás žene k jednání, které nemá s rozumem mnoho společného. Veškerá rozhodnutí byste si měli ještě rozmyslet.

Finační index: 86

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem vám do cesty pošle člověka, který ze všeho nejvíce touží po lásce. Když mu ji poskytnete, máte štěstí jisté!

Finační index: 65

Svá rozhodnutí nemusíte nikomu vysvětlovat ani zdůvodňovat. Naštěstí to po vás nikdo nevyžaduje. Konfliktu s vámi se každý raději obloukem vyhne.

Finační index: 54

Především si uvědomte, že i vy potřebujete občas zpomalit tempo. Každá chvíle, kdy si v klidu sednete třeba u kávy, na vás má blahodárný dopad.

Finační index: 90

Při napjatém vztahu mezi Merkurem a Jupiterem si dávejte pozor na pusu. Upřímnost je sice velice krásná ctnost, ale i tady všeho moc škodí.

Finační index: 96

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem vám zajistí to, čemu se říká domácí láskyplná pohoda. Nikam se neženete, protože je vám doma nejlépe.

Finační index: 69

Bude lepší, když budete důkladně naslouchat svému partnerovi a řídit se podle jeho rady. Vyhnete se tak zásadnímu průšvihu s dlouhodobými následky.

Finační index: 70

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem příznivě ovlivňuje veškeré vaše vztahy. Vůbec se nemusíte snažit, ale s lidmi kolem sebe si opravdu rozumíte.

Finační index: 83

Napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem může vést ke zcela zbytečným hádkám. Pokud se jim dokážete vyhnout, měli byste opravdu velkou zásluhu.

Finační index: 92

Když miláček přijde s tím, že byste měli svůj vztah stabilizovat, přímo se zeptejte, jak si to představuje. Kdyby začal mluvit o svatbě, neodmítejte.

Finační index: 99