Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 27.06.2024


To, že se vám při Luně v Rybách celkem do ničeho nechce, je naprosto přirozené. Právě proto by bylo lepší, kdybyste se přestali zbytečně přemáhat.

Finační index: 89

Při Luně v Rybách můžete na to, co se kolem děje, reagovat citlivěji, než obvykle. Je ale potřeba, abyste si slíbili, že poslední slovo bude mít rozum!

Finační index: 60

Když se vám někdo začne svěřovat se svými problémy, hlavně se mu nesmějte. Vám to může připadat banální, ale pro něj je to opravdu životně důležité.

Finační index: 77

Lunu v Rybách využijte k navození klidu v rodině. Když děti ujistíte, že se vaší reakce na zítřejší vysvědčení bát nemusí, bude to od vás opravdu laskavé.

Finační index: 52

Na lidi, kteří vás mají tendenci citově vydírat, reagujete opravdu ostře. Jasně mu dáte najevo, že jakékoli podobné pokusy nikomu tolerovat nehodláte.

Finační index: 79

Harmonická Luna ve vašem partnerském sektoru vám komunikaci s partnerem podstatně ulehčí. Nevidíte důvod, proč se hádat, když se můžete domluvit.

Finační index: 78

Při Luně v Rybách vás překvapí lidé, kteří reagují citlivě i na to, nad čím vy mávnete rukou. Pokud je utěšíte, budete mít opravdu velkou zásluhu.

Finační index: 94

Když se vám práce, kterou pro vás vykonává firma, nezdá, ptejte se tak dlouho, až všechno pochopíte a na své dotazy dostanete rozumnou odpověď.

Finační index: 56

Všechno, co jste dosud vnímali jako něco automatického, se nakonec ukáže jako záležitost daleko složitější. Naštěstí si s ní rychle poradíte.

Finační index: 57

Při harmonické Luně ve vašem partnerském sektoru je škoda každého slova, které nepronesete. Názory, které máte, musíte dokázat správně prodat!

Finační index: 66

Dosud napjaté vztahy pomalu přecházejí do harmonie a pohody. Pokud po svých blízkých něco chcete a potřebujete, můžete jim to bez problémů sdělit.

Finační index: 86

K vylepšení a zjemnění vašich partnerských vztahů je jednoduchá cesta. Stačí, když přestanete vypočítávat partnerovy chyby a začnete ho chválit.

Finační index: 73