Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 26.06.2024


Dejte si pozor na tón, kterým mluvíte s lidmi, co znáte jako opravdu hodně citlivé. Pokud chcete prožít klidný den, nesmíte na ně zbytečně tlačit.

Finační index: 50

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem vám zásadně usnadňuje život. Mluvíte málo, ale tak, aby všem bylo jasné, že vaše názory mají brát vážně.

Finační index: 55

Při Luně v Rybách máte tendenci reagovat tak, že tím překvapíte i sami sebe. Právě proto byste pro jistotu nic důležitého rozhodovat raději neměli.

Finační index: 75

Jakmile zjistíte, že se vás někdo pokouší ošidit, musíte se ozvat nahlas a opravdu důrazně. Jasně dejte najevo, že si na vás hned tak někdo nepřijde.

Finační index: 51

Kromě práce a plnění všech možných povinností si musíte najít čas i na relaxaci. Zkuste k ní strhnout i partnera a užít si spolu krásný den.

Finační index: 62

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem usnadňuje vaši komunikaci s partnerem. V klidu ho vyslechnete, a na to, co vám říká, správně zareagujete.

Finační index: 96

Především se naučte odmítat veškerou práci navíc. Jakmile ji přijmete, koledujete si o problém. Práce vám přibude, ale času bude pořád málo.

Finační index: 64

Veškeré návštěvy úřadů proběhnou v pohodě a v klidu. Vy pak zjistíte, že máte všechno připravené tak, abyste si tuto návštěvu už opakovat nemuseli.

Finační index: 67

Partnerovi, který má pocit, že byste mu měli za všech okolností vyjít vstříc, musíte vysvětlit, že máte svých starostí dost. Naštěstí to pochopí.

Finační index: 97

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem přidá vašemu partnerovi na autoritě. Pokud se s ním chcete domluvit, budete muset dost podstatně ustoupit.

Finační index: 89

Při Luně v Rybách jsou lidé citlivější, než jste zvyklí. Právě proto byste měli držet zkrátka a na adresu svých blízkých zbytečně nevtipkovat.

Finační index: 79

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem dává každému vašemu slovu zásadní vyznění. Právě proto byste měli mluvit málo, ale hodně důrazně.

Finační index: 75