Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 17.08.2024


Při Luně v Kozorohu máte sklon hnát do krajnosti i to, co za to nestojí. Když si pro jistotu každou odpověď dvakrát rozmyslete, bude to příznivější.

Finační index: 94

Při Luně v Kozorohu se rozhodujete rychle a bezchybně. I člověk, který by se hodně snažil, aby ve vašich slovech našel chybu, to nakonec nedokáže.

Finační index: 76

O tom, že byste ještě do konce prázdnin vyrazili do nějakého evropského města, jste dosud neuvažovali. Když se však šance objeví, rádi ji využijete.

Finační index: 89

Technika se může zejména ráno chovat zcela jinak, než by měla. Naštěstí přijdete sami na způsob, jak ji napravit. Budete na sebe právem velice pyšní.

Finační index: 80

Než někomu půjčíte i sebemenší částku, dobře si to rozmyslete. Zejména peníze, které půjčíte odpoledne, budou vymahatelné jenom velice obtížně.

Finační index: 79

Kdybyste chtěli někomu projevit svůj zájem, máte velkou šanci, že se vám to podaří. Zejména v podvečer dosáhnete v tomto oboru skutečného mistrovství.

Finační index: 95

Při Luně v Kozorohu se zcela jistě najde někdo, kdo má pocit, že má právo hodnotit kvalitu vaší práce. A vy mu musíte vysvětlit, že na to nemá nárok!

Finační index: 62

Veškeré peníze, které dnes utratíte, berte jako investici do vzdělání svých dětí. Všechno, s čím se dnes seznámí, dokáží rychle prakticky využít.

Finační index: 57

To, že zkonstatujete, že jste se zamilovali do člověka, který je o generaci výš nebo níž, nic neznamená. Pořád platí, že láska kvete v každém věku!

Finační index: 88

Kdybyste se rozhodovali o koupi nemovitosti, měli byste makléři zavolat ještě dnes. Kdybyste to odložili, hrozí, že vás někdo předběhne.

Finační index: 99

Když vás chce někdo kritizovat, vy prostředky, jimiž byste mu v tom zabránili, nemáte. Můžete si však slíbit, že o jeho slovech nebudete přemýšlet.

Finační index: 58

Díky Luně z Kozoroha se opět přesvědčíte, že máte kolem sebe kamarády, na které se můžete spolehnout. Berte to jako dar, za který máte být vděční.

Finační index: 90