Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 18.08.2024


Při Luně ve Vodnáři si krásně užijete společnost přátel. S dopravou na míst určení může být sice trochu problém, ale to nakonec skvěle zvládnete.

Finační index: 86

Napjatý vztah Merkura s Uranem vytváří atmosféru mírně řečené třaskavou. Naštěstí víte, že je jenom na vás, zda jí podlehnete nebo zda ji zvládnete.

Finační index: 97

Při Luně ve Vodnáři vám nuda nehrozí. Dnes se dokonce můžete rozhodnout pro domácí rekonstrukci nebo opravu, na niž vám dosud chyběla odvaha.

Finační index: 51

Můžete si vybrat, zda budete mluvit s lidmi, nebo zda budete vykonávat práci, co jste měli v plánu. Hovory a dobře vedená komunikace bude užitečnější!

Finační index: 75

Napjatý vztah mezi Merkurem a Uranem vás nutí, abyste si hlídali každé slovo. Když si dáte pozor a budete mluvit co nejstručněji, bude to rozumné.

Finační index: 84

Na udržení klidu a přátelské atmosféry jste nejlepší! Když někdo začne provokovat, podíváte se na něj tak, že se nejdříve zarazí a pak zmlkne.

Finační index: 63

Při Luně ve Vodnáři se těšte na příjemné chvíle, které strávíte s partnerem ve dvou. Předvede se nejen jako skvělý milenec, ale i jako milý kamarád.

Finační index: 95

Napjatý vztah mezi Merkurem a Uranem zvládáte dost obtížně. Ze všeho nejraději byste vybuchli, ale přitom si uvědomujete, že si to nesmíte dovolit.

Finační index: 90

Zejména dopoledne máte sklon jít při řešení problémů až do krajnosti. Kdybyste nejdříve přemýšleli a až potom jednali, dopadlo by to daleko lépe.

Finační index: 75

Hlavně se nesnažte děti za každou cenu chránit před negativními životními zkušenostmi. To, že si nabijí nos, jim dnes naopak neobyčejně prospěje.

Finační index: 66

Napjatý vztah mezi Merkurem a Uranem rozumnému přemýšlení nepřeje. Když nebudete brát to, co na svou adresu uslyšíte, zbytečně vážně, bude to lepší.

Finační index: 74

Za to, že se vám do ničeho nechce, se nestyďte. Když si v duchu promítnete všechno, co jste od pondělí stihli, zjistíte, že máte na odpočinek nárok.

Finační index: 94