Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 22.08.2024


V pracovní části dne využijte poslední hodiny, kdy je Slunce ve Lvu. Pokud chcete něco prosadit, povede se vám to ještě lépe, než jste očekávali.

Finační index: 94

Slunce, které odpoledne vstupuje do Panny, zásadně vylepšuje vaše partnerské vztahy. S partnerem mluvíte tak, aby vás miloval ještě intenzivněji.

Finační index: 57

Dopoledne, kdy je Slunce ve Lvu, využijte kouzlo své osobnosti a vyjednejte si v práci nadstandardní podmínky. Proběhne to rychle a dopadne skvěle!

Finační index: 58

Dopoledne za sebe budete utrácet rádi, s chutí a bez zábran. Pokud by se vám zalíbil nějaký šperk, klidně ho kupte. Můžete to brát jako investici!

Finační index: 80

Slunce, které se odpoledne přesouvá do Panny, alespoň trochu zklidní atmosféru. Najednou pochopíte, že nemusíte závodit, ale můžete zmírnit tempo.

Finační index: 99

Slunce, které odpoledne vstupuje do vašeho znamení, vás zásobí prací, které se ubránit nedokážete. Musíte zatnout zuby a co nejdříve ji vykonat.

Finační index: 82

Vstup Slunce do Panny aktivuje záležitosti, které jste už dávno měli za uzavřené. Teď zjistíte, že se jim musíte věnovat znovu a tentokrát pořádně.

Finační index: 100

I to, co ráno vypadá jako naprosto nezvládnutelný problém, se může přes den samo od sebe srovnat. Večer si pak řeknete, že je na světě přece jen hezky.

Finační index: 51

To, co vaši pracovní kolegové vnímají jako překvapení, vás z míry ani trochu nevyvede. Podobný vývoj situace jste předpokládali už dost dlouho.

Finační index: 74

Když nechcete, aby se o něčem, co považujete za svou vysoce soukromou záležitost, mluvilo, musíte si ji nechat pro sebe. Jiná cesta opravdu není.

Finační index: 51

Na lidi, kteří vás mají potřebu soudit a vyjadřovat se ke všemu, co děláte, se vykašlete. A když nebudete na jejich řeči reagovat, naštvete je nejvíc!

Finační index: 92

I když se vám nechce, rodičům vysvětlete, že už dávno nejste děti. V jejich očích jimi budete navždy, ale na veřejnosti by vás ztrapňovat neměli.

Finační index: 56