Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 16.08.2024


Napjatý vztah Marse se Saturnem na vás nepůsobí. Přesto byste si však měli slíbit, že se i v kritických situacích budete držet co nejvíce zpátky.

Finační index: 71

Hádky vám nic nepřinesou, ale rozumné diskuse by mohly všechny dnešní debaty obrátit ve váš prospěch. Pokuste se mluvit tak, abyste na tom vydělali!

Finační index: 74

Napjatý vztah mezi Marsem a Saturnem vás vede ke srážce s nadřízeným nebo s představitelem státní moci. Šéfa zvládnete, ale s policií se nehádejte!

Finační index: 91

Ráno se s partnerem budete domlouvat obtížně, ale večer se situace zásadně změní. Oba nakonec nahlas řeknete, že jste rádi, že jste se konečně našli.

Finační index: 62

S představou, že si pořídíte rozpadlý dům, z něhož si uděláte pohádkové bydlení, si moc nepohrávejte. Jde o sen, který by se mohl rychle uskutečnit.

Finační index: 73

Některým lidem budete marně vysvětlovat, že se mýlí. Naštěstí dokážete využít Lunu z Kozoroha tak, abyste svůj názor prosadili a přitom se nehádali.

Finační index: 53

Ke všem preventivním vyšetřením, která byste měli absolvovat, přistupujte zodpovědně. O tom, že byste se z nich omluvili, v žádném případě neuvažujte.

Finační index: 86

Zejména v práci čekejte dopoledne hodně napjatou atmosféru. Vás samotných se sice osobně netýká, ale přesto se v ní budete cítit dost nepříjemně.

Finační index: 79

S chutí se ponoříte do časopisů, které se věnují kulinárnímu umění, a hledáte tam inspiraci. Naštěstí máte partnera, který je experimentům nakloněný.

Finační index: 94

Buďte spokojení s tím, čeho jste dosáhli. Můžete sice pracovat na tom, abyste se posunuli ještě dál, a z toho, že se vám nic nepovedlo, se neobviňujte.

Finační index: 81

Luna v Kozorohu vám nepřekáží. Někdo může být opravdu naštvaný, že se mluví málo a především k věci, ale vám tento stav věcí vyloženě vyhovuje.

Finační index: 77

Vzhledem k napjatému vztahu Marse a Saturna musíte vážit každé slovo. Týká se to zejména práce, kde je šéf protivný a vy chytáte na první našlápnutí.

Finační index: 66