Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 1.09.2024


Využijte poslední hodiny, kdy na vás pozitivně působí Pluto z Vodnáře. Když si chcete s dětmi promluvit o jejich budoucnosti, máte skvělou příležitost!

Finační index: 72

Dětem do života nemluvte. S jejich plány nemusíte být sice srozumění, ale tím, že jim budete v nastoupené cestě bránit, nic nedokážete ani nezískáte.

Finační index: 62

Pluto, který je během dne pořád ještě ve Vodnáři, vám dává šanci k domluvě s člověkem, s nímž jste dosud společnou řeč nenašli. Teď to půjde skvěle!

Finační index: 73

Silný Uran z Býka vám dá šanci na obnovení minulých přátelských vztahů. S údivem zjistíte, že jste navázali přesně tam, kde jste v minulosti přestali.

Finační index: 58

Uran, který se zastaví v Býku, vás nutí ke zbytečně ostrým reakcím. Než se k něčemu vyjádříte, přemýšlejte alespoň chvíli o možných následcích.

Finační index: 50

Vychutnejte si příjemný den babího léta. Kdybyste vyrazili na houby, vezměte si pro jistotu o košík víc. Můžete si být jistí, že je přinesete plné!

Finační index: 83

Kdybyste chtěli někoho získat na dlouho nebo dokonce navždy, máte vynikající šanci. Pluto, který je poslední den ve Vodnáři, vám s tím aktivně pomůže.

Finační index: 97

Uran, který se zastavil ve vašem partnerském sektoru, rozumnému přemýšlení nepřeje. Zkuste si zachovat chladnou hlavu i ve chvíli, kdy je to obtížné.

Finační index: 68

Hlavně se nepouštějte do žádné nepromyšlené práce. Silný Uran v sektoru domácích aktivit vás k tomu sice nutí, ale vy musíte jeho tlaku dokázat odolat.

Finační index: 100

Lidi, kteří vás nutí do aktivity, která se vám nezamlouvá, upřímně nesnášíte, ale nakonec jim vyhovíte. Je to jednodušší, než kdybyste jim odolávali.

Finační index: 57

Z míry vás vyvedou děti. Když se dostanete do sporu, zjistíte, že jejich názory musíte brát vážně a navíc s nimi při dalším životním plánování počítat.

Finační index: 73

Uran, který se zastaví v sektoru komunikace, vám dá odvahu k diskusím i tam, kde byste jindy mlčeli. Veškeré vyjednávání pak dopadne podle vašeho přání.

Finační index: 71