Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 5.09.2024


Kolem poledne čekejte od partnera telefon s překvapením. Dejte si pozor, abyste na něj zareagovali tak, aby se necítil dotčeně a aby se neurazil.

Finační index: 65

I když se vám negativním informacím o vašich známých věřit nechce, měli byste názor změnit. Jde o lidi, na které byste se spoléhat vůbec neměli.

Finační index: 83

Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky vám může přinést nový vztah. I ze seznámení, které proběhne za absolutně netypických okolností, vznikne láska!

Finační index: 72

Mars, který se dostal do vašeho znamení, vám dá spoustu šancí, s nimiž jste už nepočítali. Vyberte si z nich ty nejlepší a zbytek nechejte plavat.

Finační index: 65

V každém, na koho se jen usmějete, vyvoláte upřímnou láskyplnou reakci. Dotyčný dokonce přizná, že zprvu nechtěl, ale nakonec vašemu kouzlu neodolal.

Finační index: 90

Pokud má někdo pocit, že stačí, aby na vás zvedl hlas, a vy se mu bez boje podvolíte, záhy zkonstatuje, že se spletl. Něco takového si líbit nenecháte!

Finační index: 75

Luna ve vašem znamení vám přinese zajímavé seznámení za ještě zajímavějších okolností. Časem z něj bude romantická historie do rodinné kroniky.

Finační index: 62

Vzpomínky na svou bývalou lásku ponechejte mezi vzpomínkami. Kdybyste si kromě toho dobrého připomínali i to špatné, bylo by to daleko jednodušší.

Finační index: 84

Moc dobře vám udělá jakékoli setkání s přáteli. Když si upřímně popovídáte, zjistíte, že jsou na světě pořád ještě lidé, kteří jsou na tom hůře než vy.

Finační index: 87

Při Luně ve Vahách hrozí, že se budete pracovními záležitostmi zabývat intenzivněji, než soukromím. Rodina to zvládne, ale vás bude hryzat svědomí!

Finační index: 71

Opět se dostáváte do stavu, kdy dáváte přednost samotě. Každou chvíli, kdy můžete v klidu a tichu přemýšlet o svých záležitostech, hodnotíte kladně.

Finační index: 78

I když nekupujete nic, co by bylo zbytečné, měli byste si výdaje hlídat. Zejména děti opravdu nepotřebují mít to nejdražší, co jim v obchodě předloží.

Finační index: 81