Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 6.09.2024


Když zkonstatujete, že si přes veškerou snahu nedokážete s něčím poradit, najděte si někoho, koho můžete požádat o pomoc. Velice vám to prospěje.

Finační index: 72

Při Luně ve Vahách máte sice spoustu práce, ale taky jistotu, že si s ní dokážete poradit. Během dopoledne budete mít hotovo a večer zasloužený klid.

Finační index: 50

Utrácejte za to, co vám dělá radost a přináší potěšení. Co kdybyste třeba sebrali partnera a děti a vyrazili s nimi do akvaparku nebo jinam k vodě?

Finační index: 55

Všem požadavkům, které na vás má rodina, nevyhovíte, ani kdybyste opravdu chtěli. Vyberte ty, které považujete za nejdůležitější. Ostatní počkají.

Finační index: 94

Rodinné problémy se vám dnes vyřešit nepodaří. Můžete však všem jejich účastníkům slíbit, že u vás najdou azyl a klid, bez kterého se neobejdou.

Finační index: 83

Když s někým nesouhlasíte, sdělte mu to tak, aby mu byly vaše důvody jasné. Pak pochopí, že víte, co chcete, a že s vámi tedy nemá smysl polemizovat.

Finační index: 67

Když si máte možnost dopřát něco, po čem už dlouho toužíte, neváhejte a taky to udělejte. Šance, kterou byste dnes propásli, byste dlouho litovali.

Finační index: 89

Nákup auta, které budete používat jen vy sami, berte jako rozumný nápad. Zásadně tím zvýšíte svou mobilitu a zajistíte tak pro celou rodinu klid.

Finační index: 73

Když vám někdo nabídne dárek nebo jinou pozornost, můžete ho klidně přijmout. Nebezpečí, že by to někdo vzal jako úplatek, opravdu nehrozí.

Finační index: 50

Když někdo použije veškerou svou fantazii k tomu, aby vás získal, a s pravdou si při tom hlavu neláme, není mu to nic platné. Vy mu na to nenaletíte.

Finační index: 64

Díky Luně ve Vahách můžete aktivovat talenty, které jste měli za dávno vyvanulé. Teď zjistíte, že je nejvyšší čas, abyste se jim začali znovu věnovat.

Finační index: 91

Možná si máte vsadit. Příznivě ozářená Luna prochází vaším sektorem peněz cizích a slibuje vám při této činnost aktivní pomoc a všestrannou podporu.

Finační index: 92