Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 14.08.2024


Věci, které se táhnou, se nesnažte přimět k rychlejšímu pohybu. Při pomalém vývoji situace můžete ještě průběh událostí zvrátit ve svůj prospěch!

Finační index: 69

Nic z toho, co se dnes na obloze děje, se vás netýká. Právě proto můžete celý den prožít v pohodě a v náladě, kterou vám bude zbytek zodiaku závidět.

Finační index: 73

Spojené síly Marse a Jupitera ve vašem znamení varují před zbytečným rizikem. Zejména na dovolené opravdu nemusíte jít až na samou hranici svých sil.

Finační index: 72

Luna ve Střelci se vám stará o spoustu práce, s níž jste nepočítali. Zvládnete ji bez větších problémů, ale večer byste si měl užívat zasloužený klid.

Finační index: 91

Pokud si myslíte, že někomu něco rozmluvíte, raději to nedělejte. Z ryze výchovných důvodů bude lepší, když ho necháte, aby na to přišel sám.

Finační index: 72

Spojené síly mezi Marsem a Jupiterem vám přímo na stůl položí novou pracovní šanci. Berte ji hned a bez váhání! Když ji odmítnete, už se neobjeví.

Finační index: 51

Nabídka na prodloužený víkend, který byste ještě do podzimu s partnerem prožili v nějakém evropském městě, se neodmítá. Hned si zajistěte hotel!

Finační index: 55

Zejména večer máte sklon k utrácení, které je sice velkorysé, ale taky nebezpečné. Nezapomeňte, že do konce měsíce je ještě hodně daleko!

Finační index: 93

Spojené síly Marse a Jupitera vás dostanou do situace, kdy opravdu nebudete vědět, kam skočit dřív. Na své výkony pak můžete být velice pyšní.

Finační index: 77

Na rady, vyčtené z nejrůznějších časopisů, moc nedejte. Když se dnes budete řídit výhradně tím, co vám poradí váš zdravý rozum, bude to nejlepší.

Finační index: 78

Spojené síly Marse a Jupitera vám zajistí spoustu energie. Pokud jdete na nějakou túru, můžete si být jistí, že vás až do konce nikdo nepředběhne.

Finační index: 70

Zejména odpoledne a večer hrozí v rámci rodiny hádky. Pokaždé, kdy o něco požádáte, se najde někdo, kdo všem vysvětlit, že je to totální nesmysl.

Finační index: 77