Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 28.08.2024


Merkur, který se zastavil ve Lvu, na vás má silně pozitivní vliv. Konečně o lásce mluvíte tak, aby si partner nemyslel, že si z něj děláte legraci.

Finační index: 96

O tom, že byste se ohlíželi zpět, vůbec neuvažujete. Venuši, která se poslední den nachází v činorodé Panně, využijete naopak ke startu a ke změně.

Finační index: 76

Hrozí, že vám napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem postaví do cesty člověka, který si s pravdou moc starostí nedělá. Nevěřte všemu, co vám říká!

Finační index: 87

Luna, která se dopoledne dostává do vašeho znamení, vám pomůže najít člověka, který bude pro váš další život opravdu důležitý. Důsledně se ho držte!

Finační index: 50

Merkur, který stojí ve vašem znamení, vám pomůže vyjednat všechno, na čem vám záleží. Mluvit budete málo, ale každé vaše slovo má váhu zlata.

Finační index: 60

Merkur, který se ve Lvu obrací do přímého chodu, vám dá nebývalou odvahu. Když uvidíte, jak se ubližuje slabšímu a nevinnému, beze strachu se ozvete!

Finační index: 88

Když už musíte požadavek, se kterým přijdou kamarádi, odmítnout, udělejte to taktně. Kdybyste v takové situaci začali žertovat, vhodné by to nebylo.

Finační index: 93

Jste jedni z mála, kteří dokážou srovnat napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem. Pouze vy umíte odlišit nesplnitelné sny od uskutečnitelné reality.

Finační index: 91

Merkur, který se zastaví ve Lvu, vám dává značné šance v cizině. Kdyby vás lanařila cizí firma, měli byste tam zajít a o možné práci si promluvit.

Finační index: 50

Napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem rozumnému přemýšlení moc nepřeje. Dejte si pozor, abyste nepadli kolem krku člověku, který si vás nezaslouží.

Finační index: 82

Dopoledne se vám daří naprosto ve všem, do čeho se jen pustíte. Kdybyste se rozhodli, že si přivstanete, bude to velice rozumné a prozíravé řešení.

Finační index: 65

Napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem tak trochu komplikuje vaše partnerské vztahy. Hlavně nezavírejte oči před skutečnou povahou své nové známosti.

Finační index: 56