Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 7.08.2024


Když na vás kolem poledne začne někdo tlačit, klidně ho pošlete do háje. Jasně, nahlas a důrazně řekněte, že budete dělat jen to, co chcete sami!

Finační index: 82

Zejména ráno a dopoledne si dávejte pozor na zbytečné utrácení. Kolem poledne byste svých činů litovali, ale to by už bylo na veškerou nápravu pozdě.

Finační index: 99

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem vám dodává odvahu. Když se odpoledne rozhodnete pro riziko, můžete si být jistí, že stoprocentně vyjde.

Finační index: 63

Kolem poledne si dejte pozor na lidi, kteří mají pocit, že je musíte poslouchat. Těm pak dost ostře vysvětlete, že jim jejich přání nesplníte.

Finační index: 84

Člověk, který má pocit, že vám má právo poručit a vy byste ho měli poslouchat, musí pochopit, že to tak nefunguje. Vy děláte jen to, co sami chcete.

Finační index: 73

To, že se vám nedaří tak, jak jste si představovali, neznamená, že boj vzdáte. To, co ráno vypadá jako prohra, se může odpoledne změnit ve vítězství!

Finační index: 98

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem slibuje velké štěstí. Od vás se jen chce, abyste ho hned zaznamenali a bez váhání ho chytili oběma rukama.

Finační index: 74

Rozpory, které musí řešit vaši kamarádi a známí, se vás netýkají. Vy se v životě orientujete bezchybně a na rozdíl od nich plujete rychle k cíli.

Finační index: 85

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem zásadně vylepší váš partnerský vztah. Oba se k sobě s miláčkem chováte velkoryse a oběma se to líbí.

Finační index: 78

Opět budete moc rádi, že máte praktické myšlení vrozené a že jste si ho v životě silně rozvinuli. Díky tomu přesně víte, co máte dělat pro úspěch.

Finační index: 65

Opravdu se vám nechce stále dokola vysvětlovat to, o čem jste mluvili už desetkrát. V práci se ještě ovládnete, ale doma to povede k jistému výbuchu.

Finační index: 99

Když po miláčkovi něco chcete, klidně ho o to po polední požádejte. Při harmonickém vztahu mezi Sluncem a Jupiterem vám každé přání moc rád splní.

Finační index: 100