Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 24.07.2024


Pozor si dávejte zejména na alkohol. Při Luně v Rybách chutnají zejména míchané nápoje nesmírně lahodně, ale následky mohou být skoro fatální.

Finační index: 56

Při Luně v Rybách se o vaše názory zajímá spousta lidí, do nichž byste to nikdy neřekli. Mluvte s nimi rozumně a na jejich otázky odpovídejte pravdivě.

Finační index: 51

Kolem poledne si dejte pozor na zbytečné rozhazování. To, že chcete na lidi ze svého okolí dělat dojem, neznamená, že se kvůli tomu musíte zruinovat.

Finační index: 96

Pokud jste na dovolené, využijte šanci a připlaťte si na výlet na nějaké zajímavé místo. Bude to pro vás inspirace jak duchovní, tak pracovní.

Finační index: 82

Když nedostanete úřední povolení k provedení záměru, na kterém vám záleží, nesmí vás to odradit. Když podáte odvolání, určitě to vyjde!

Finační index: 57

Kolem poledne si dejte pozor na zbytečné utrácení. To, co vás zaujme, je sice líbivé, ale o kvalitě a užitných hodnotách se dá s úspěchem pochybovat.

Finační index: 83

Doma si cítíte skvěle. O tom, že byste měli něco měnit, však nechcete ani slyšet. Když přijde partner s tím, že byste mohli malovat, tvrdě ho odmítnete!

Finační index: 59

Především si musíte přiznat, že ze všeho nejvíce toužíte po trvalém vztahu. Když v tom budete mít jasno vy sami, vhodný partner se rychle objeví!

Finační index: 91

Člověk, který vám začne vyhrožovat, se se zlou potáže. Nekřičíte, protože je to nedůstojné, ale podíváte se na něj tak, že mu ztuhne krev v žilách.

Finační index: 56

Pocit, že byste měli miláčkovi ustoupit jen proto, aby byl doma klid, energicky potlačte. Vaše názory mají stejný nárok na akceptaci jako ty jeho!

Finační index: 86

I když vám všichni říkají, abyste se nebáli a šéfa požádali o vyšší plat, nedělejte to. Při dnešních aspektech by to nevyšlo a vy byste byli naštvaní.

Finační index: 83

Ve chvíli, kdy na vás někdo začne tlačit, se právem naštvete. Zprvu se sice dokážete chovat slušně, ale pak zareagujete hodně ostrým způsobem.

Finační index: 56