Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 18.07.2024


Nepřemýšlejte o práci, ale o zábavě. Nechcete vyzkoušet letní kino, divadlo pod širým nebem nebo jinou atrakci, na níž si užijete opravdu krásný večer?

Finační index: 74

Lidí, kteří mají dojem, že byste měli změnit svůj životní styl, je kolem vás dost. Na to, že jste s tím nynějším docela spokojení, zřetel neberou.

Finační index: 76

O tom, že byste přes přechod šli na červenou, ani neuvažujte. Zaprvé byste byli špatným příkladem dětem a zadruhé by z toho mohla být mastná pokuta.

Finační index: 55

Harmonický vztah mezi Sluncem a Uranem vám dává štěstí v jednání, které vám vůbec není vlastní. Dnes můžete klidně riskovat. Vyjde to stoprocentně!

Finační index: 89

To, že vám někdo tvrdí, že to s vámi myslí dobře, nezaručuje, že to tak je. Kdybyste se rozhodli, že si za život budete odpovídat sami, bude to lepší.

Finační index: 72

Při Luně v Kozorohu se dokážete chovat sice láskyplně, ale zároveň rozhodně. O to, co chcete, dokážete požádat tak, abyste to taky hned dostali.

Finační index: 60

Nabídku na rande klidně přijměte. Člověk, který vás na schůzku zve, je rozhodnutý, že se budete bavit a že si to oba užijete podle svých představ.

Finační index: 69

Při Luně ve Střelci hledejte rozumný ventil pro přebytek své energie. Mějte však na paměti, že se vaši milí mohou snažit, ale krok s vámi neudrží.

Finační index: 60

Když narazíte na člověka, který všem lidem okolo bez zábran lže, nesnažte se mu to dokazovat. Nejpozději večer na své jednání doplatí hodně rychle sám.

Finační index: 99

Harmonická vazba mezi Sluncem a Uranem vyrovná vaše partnerské vztahy. Kdyby pod jejím vlivem padla žádost o ruku, nebraňte se, ale souhlaste.

Finační index: 91

Harmonický vztah mezi Sluncem a Uranem vám dává odvahu v situacích, kdy by ji nikdo jiný neměl. Vy si věříte a dokážete to taky dát řádně najevo!

Finační index: 83

Snažte se respektovat aktuální rozpoložení svých blízkých. Vy sami v pohodě sice být nemusíte, ale jejich pozitivní náladu byste jim kazit neměli.

Finační index: 81