Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 14.07.2024


Zejména odpoledne byste neměli partnera provokovat. Když aktivujete jeho žárlivost, můžete se tím jemu i sobě postarat o spoustu zbytečných problémů.

Finační index: 62

Večer, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, se s miláčkem raději nehádejte. I když byste měli pravdu, on by vás stejně neposlouchal.

Finační index: 94

Všechno, co je pro vás důležité a na čem vám záleží, musíte stihnout do časného odpoledne. Pak se Luna dostane do Štíra a vaše šance se rozplynou.

Finační index: 90

Odpoledne máte šanci narazit na spřízněné duše. Zase jednou si užijete společnost člověka, s kterým nemusíte mluvit, protože si rozumíte beze slov.

Finační index: 76

Bolesti kloubů a pohybového aparátu, které cítíte, nejsou sice zásadní, ale ke zmírnění tempa vás přesto přinutí. Netrhejte rekordy a užívejte si klid.

Finační index: 83

Přes den jste v náladě smírné a pozitivní, ale večer se můžete naštvat. Stačí, když se dozvíte, že někdo nesplnil to, co slíbil a s čím jste počítali.

Finační index: 81

Dopoledne, kdy je Luna ve Vahách, se ke světu obracíte vlídnou a jasnou tváří. Ať se děje cokoli, snažíte se na to reagovat moudře a s nadhledem.

Finační index: 54

Zjistíte, že jste neskutečně atraktivní pro člověka, který se líbí vašim kamarádům. Zásadní problém je však v tom, že on vás nepřitahuje ani trochu.

Finační index: 60

S člověkem, který hraje na to, že ho potřebujete a proto vztah s ním neukončíte, vyveďte z omylu. Pokud vám brání v rozvoji, rychle se ho zbavte.

Finační index: 61

Názor na situaci, ve které jste se dosud nedokázali zorientovat, si uděláte až večer. Pak ale budete vědět, že jste se konečně rozhodli správně.

Finační index: 63

Všechno, co musíte udělat, byste měli zvládnout do oběda. Odpoledne a večer pak věnujte tomu, co vás baví, a na co jste během celého týdne neměli čas.

Finační index: 52

Zatímco dopoledne budete narážet na spoustu nečekaných a o to protivnějších překážek, odpoledne se situace zlomí. Užijete si krásný romantický večer!

Finační index: 77