Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 12.07.2024


Luna z partnerského sektoru aktivuje vašeho miláčka. Konečně pochopí, že nemůže všechno nechávat jen na vás, ale že musí ruku k dílu přiložit i on.

Finační index: 80

Při napjatém vztahu mezi Venuší a Plutem nic neřešte. Nápady můžete mít sice skvělé, ale všechno by nakonec dopadlo jinak, než jste zamýšleli.

Finační index: 97

Luna ve Vahách vám přinese šanci na vylepšení mezilidských vztahů. Když se budete tvářit, jako byste neslyšeli, nebudete se alespoň muset dohadovat.

Finační index: 67

Rodinné záležitosti se vyvinou jinak, než jste čekali. Hlídání pro děti, které jste měli slíbené na zítra, vybouchne. Musíte vymyslet náhradní řešení.

Finační index: 85

Veškerým plánovaným akcím se vyhněte obloukem. Klidně řekněte, že máte volného času málo a že ho raději využijete na to, co se týká přímo vás.

Finační index: 69

Opět se ukáže, že byste pro rodinu i přátele mohli vést kurzy finanční gramotnosti. Když se budou tím, co jim poradíte, řídit, rozhodně neprodělají.

Finační index: 65

Napjatý vztah mezi Venuší a Plutem vám přinese vášeň v intenzitě, kterou jste dosud nezažili. Bude to zajímavá a neobyčejně cenná životní zkušenost.

Finační index: 64

Jsou záležitosti, které zpátky už nevrátíte, ale které už nemusíte opakovat. Když se do takové situace dostanete, nedělejte znovu stejné chyby.

Finační index: 80

Projednávání lásky a všeho, co s ní souvisí, nechejte na večer. Venuše se přesune do Lva a zajistí vám velkorysost a rozumný přístup k realitě.

Finační index: 92

Člověk, který o vás stojí, vám to dává všemi možným způsoby najevo. Problém je však v tom, že se o vás sice může snažit, ale s vámi to nic nedělá.

Finační index: 76

Člověk, který se rozhodne, že vás bude citově vydírat, si koleduje o problém. Když vám smysl jeho jednání dojde, zametete s ním tak, že se bude divit.

Finační index: 82

Nabídku na změny financování energií musíte důkladně promyslet. I když něco na první pohled vypadá skvěle, ještě to neznamená, že to skvělé taky je.

Finační index: 59