Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 1.07.2024


S rychlostí startu do nového měsíce a nového pololetí to raději nepřehánějte. Nedopadlo by to dobře. Rozvážnost vám vlastní není, ale jinak to nejde.

Finační index: 80

Než se rozhodnete, že si s někým upřímně promluvíte, dobře si to rozmyslete. Ve vašem případě by byla lepší moudrá řeč, pronášená tichým hlasem.

Finační index: 73

Především je potřeba, abyste se naučili odmítat. Pokud má někdo pocit, že vám může bezohledně poroučet, musí zjistit, že se opravdu hodně spletl.

Finační index: 50

Při Luně v Býku děláte všechno možné pro nastolení pohody a klidu. V práci se vám to podaří na výbornou, ale doma budete muset trochu přitvrdit.

Finační index: 89

Všechno, čeho jste se dosud tak trochu obávali, dopadne naprosto skvěle. Díky Luně v Býku si dokážete své prosadit i tam, kde vám to dosud nešlo.

Finační index: 91

Při Luně v Býku dokážete bez problémů promyslet veškeré plány včetně těch dlouhodobých. Z řad příbuzných a přátel pro ně navíc získáte trvalou podporu!

Finační index: 65

V práci konečně nastane pohoda a klid. Po zmatcích, které panovaly v minulých dnech, si konečně můžete promluvit s kolegy a vyměnit si s nimi novinky.

Finační index: 80

Harmonická Luna ve vašem partnerském sektoru vám zásadně zpříjemní život. Partnerský soulad si dokážete přinést z práce domů a z domova do práce.

Finační index: 94

Když zkonstatujete, že byste s někým jen zbytečně ztráceli čas, měli byste se toho bez váhání zařídit. V takovém případě se fantazii meze nekladou.

Finační index: 59

Luna v Býku se vám postará o krásný a velice příjemný start do prázdnin. Toho, na co se máte těšit, je podstatně víc, než toho, čeho se máte obávat.

Finační index: 76

Obdiv, který dnes sklízíte na každém kroku, je opravdu zasloužený. Vychutnejte si pochvaly a uznání, které na vás doma i v práci jenom prší!

Finační index: 82

Harmonická Luna ve vašem sektoru komunikace funguje naprosto skvěle. Najednou zjišťujete, že se vám na světě moc líbí a že jste zde spokojení.

Finační index: 63