Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 30.06.2024


Všechno, co je potřeba, musíte zvládnout dopoledne. Odpoledne, kdy je Luna v Býku, si pak užívejte klidných, pohodlných a trochu líných letních hodin.

Finační index: 92

Harmonický vztah Merkura s Uranem vám vyloženě přeje! I když jste si argumenty nepřipravili, dokážete reagovat tak, abyste vám všichni dali za pravdu.

Finační index: 84

Ráno si přivstaňte a vyrazte na kolo nebo se věnujte jinému sportu. Na odpoledne to neodkládejte. Mohli byste se snažit, ale k pohybu se nedonutíte.

Finační index: 92

Harmonický vztah mezi Merkurem a Uranem vás dostává do situací, kdy si obhájíte své nápady a ještě přimějete ostatní, aby vám je pomohli uskutečnit.

Finační index: 71

Plány na prodloužený víkend pozměňte podle aktuálních možností a nabídek. Tři dny, které byste trávili u moře, by na vás měly vliv vyloženě kladný.

Finační index: 77

Příznivý vztah mezi Merkurem a Uranem přeje nepromyšleným a spontánním rozhodnutím. Obvykle se jim vyhýbáte, ale dnes se jich obávat nemusíte.

Finační index: 93

Dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, nechejte za vás oba rozhodovat miláčka. Výsledek přijde rychle a bude pozitivní.

Finační index: 86

Je neděle, ale přesto byste měli odpoledne, kdy se Luna dostává do Býka, přemýšlet o praktických záležitostech. Objevíte tak řešení pro své potíže!

Finační index: 89

Zatímco dopoledne se vám daří naprosto všechno, odpoledne byste měli vsadit na klid a odpočinek. Jakoukoli aktivitou můžete všechno jen pokazit.

Finační index: 55

Nápady, které zejména dopoledne máte, patří k těm skoro geniálním. To, co vás napadne, nezdůvodňujte, ale bez otálení se to snažte uskutečnit.

Finační index: 100

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, ještě jednou předneste před partnerem žádost, kterou vám zatím odmítal splnit. Tentokrát se poddá!

Finační index: 64

Večer, kdy bude Luna v Beranu, si dávejte pozor na zbytečný spěch. Kdybyste zakopli a rozbili si kolena, den by rychle a mocně ztratil na půvabu.

Finační index: 83