Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 28.06.2024


I když je Luna po většinu dne ve vašem znamení, měli byste na všechno raději reagovat klidně a bez výbuchů, jimiž byste si jen zkomplikovali života.

Finační index: 71

Hlídejte si zejména klíče, čipy, USB vstupy a veškeré podobné maličkosti. Kdybyste některý z nich ztratili, strávili byste jeho hledáním celý večer.

Finační index: 66

Zásadnímu životnímu zlomu se nevyhýbejte. Berte to jako nutnost, kterou jste si sice vy sami nevybrali, ale kterou musíte projít s veškerou elegancí.

Finační index: 97

Hlavně nevyrážejte na dovolenou! Kdybyste se rozhodli, že odjezd odložíte na zítřejší dopoledne, bude to to nejlepší, co můžete udělat.

Finační index: 98

Při Luně v Rybách byste měli staré dluhy platit a nové nedělat. Finance si při troše chtění rozvrhnete tak, že žádné další půjčky nepotřebujete.

Finační index: 86

Konec školního roku oslavte s dětmi u poháru nebo nějakou jinou podobnou akcí. K vysvědčení se už nevracejte. To, co bylo potřeba, jste si už řekli.

Finační index: 87

Zatímco ráno je hektické, odpolední vstup Luny do vašeho partnerského sektoru všechno zklidní. Náročné období se uzavřelo a vás čekají prázdniny!

Finační index: 52

Ve společnosti lidí, kteří mají sklon mluvit až moc otevřeně, raději mlčte. Stejně tak, jak prozrazují svá tajemství, by dokázali prozradit ta vaše.

Finační index: 97

Luna, která dopoledne vstupuje do vašeho sektoru lásky a romantiky. Nesmíte ale sedět doma. Tam se za vámi žádná nová a zajímavá láska nevypraví.

Finační index: 85

Člověk, kterého jste zatím vnímali jako průměrného a nezajímavého se najednou zachová tak, že musíte názor změnit a uznat, že je opravdu výjimečný.

Finační index: 81

Vysvědčení vašich ratolestí dopadne daleko lépe, než jste čekali. Zatím jste o žádné oslavě neuvažovali, ale teď je vám jasné, že se jí nevyhnete.

Finační index: 69

Start do prázdnin je sice trochu hektičtější, než jste si představovali, ale vy se s tím srovnáte. Večer pak zkonstatujete, že jste všechno zvládli.

Finační index: 60