Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 23.06.2024


Při Luně v Kozorohu se pusťte do aktivit, které vyžadují soustředěnou a trpělivou práci. Obvykle ji rádi nemáte, ale dnes ji zvládnete bez potíží.

Finační index: 53

Luna v Kozorohu vás nutí k neskutečné tvrdohlavosti. Když něco chcete, dokážete si to prosadit způsobem, který vzbudí obdiv a úctu zároveň.

Finační index: 51

Na to, abyste se v nějaké důležité záležitosti správně rozhodli, potřebujete samotu. Zalezte si na nějaké tiché místo, kde najdete rozumné řešení.

Finační index: 96

Pokud chcete a potřebujete, aby vám někdo pomohl, musíte ho o to nejdříve požádat. Je sice skvělý, ale jasnovidnosti zatím ještě nedosáhl.

Finační index: 59

Do kouta se nikým zahnat nenecháte. Když se o to někdo pokusí, vyrazíte do protiútoku tak, aby pochopil, že se provokování lvích zrozenců nevyplatí.

Finační index: 78

Kdybyste chtěli dnešní svatojánskou noc využít pro trochu milostné magie, klidně to udělejte. Mějte však na paměti, že se vyřčená přání mohou splnit.

Finační index: 72

Jsou věci, na které přijdete velice snadno. Před partnerem se tím však nechlubte. Asi byste se dozvěděli, že se svými úspěchy jenom vytahujete.

Finační index: 58

To, že zkoušíte své síly a chcete zjistit, co zvládnete, je normální. Když však miláček řekne, že dává přednost odpočinku, měli byste ho respektovat.

Finační index: 56

Když se máte šanci chovat velkoryse, měli byste ji využít. Získáte tam morální vítězství nad člověkem, který nad vámi dosud jenom ohrnoval nos.

Finační index: 86

Luna z Kozoroha vám může vrátit myšlenky, s nimiž jste podle svého názoru měli být už dávno srovnaní. Teď ale musíte přiznat, že to byla jen iluze.

Finační index: 51

Kdybyste se rozhodli pro milostnou magii, musíte přesně dodržovat doporučené a vyzkoušené pracovní postupy. Když to neuděláte, je výsledek nejistý.

Finační index: 78

Luna v Kozorohu mluví o nutnosti pracovat, ale taky o pohodě, která se vás po jejím vykonání zmocní. U vás po pracovním ránu přijde odpočinkový večer.

Finační index: 77